Skip to main content

WAJIB BACA!

PEMENANG 2K19 AUGUST GA!

Pemenang dipilih berdasarkan random generator k. Korang boleh tengok number korang ikut list yang sis dah buat dekatSINI. Hehehe
So para pemenang sila lah berusaha untuk bagi details secepat mungkin k. Sis bagi masa sampai hujung bulan September, kalau takda kita open vote bagi. Huhuhu Sedih.
So kalau nak tengok korang menang hadiah apa pun boleh la rujuk SINI. Kalau menang PRIZE 5, hah tengok list PRIZE 5 tu aper, so itu lah hadiah korang. Hehehe.
Para pemenang boleh lah hantar maklumat seperti  NAMA: NO TEL: ALAMAT: 
ke email sis di sumandakkonsun@gmail.com ok😁
So tanpa membuang masa lagi, berikut ialah senarai pemenang ahhaha
PRIZE 1  8. Blog Tarmizi

PRIZE 2 7. Cuya(claimed)

PRIZE 3 1. KasihkuAmani

PRIZE 4 5. AbamKie


PRIZE 5 10. Mialiana

PRIZE 6 18. Miss Syahbanu(claimed)

PRIZE 7

ANOTHER GIVEAWAY LAGI?


So rasanya semua pemenang dapat terus kan hadiah GA bulan yang lepas tu?

Taniah kepada yang dapat hadiah dari Korea. 

Aku harap korang suka hadiah tu k.

Aku nak beli set sudu garpu bagai tu as hadiah. Tapi aku beli beberapa set untuk family aku so tak cukup budget. Hehehe

So, next month. 
Aku akan travel ke luar negara lagi. This time is somewhere belah belah Eropah. Aku still tengah decide sama ada nak buat GA untuk gift dari sana atau tak.

So kalau ada yang minat, probably boleh tolong bantu untuk buat keputusan sama ada nak atau tak nak. Hehehe



Comments

  1. Wahhh rajinnnya buat GA mekzumbie...

    ReplyDelete
  2. hai ain datang singgah sini dan follow awak. salam perkenalan :)
    sincerely , farahain zfa

    kalau buat giveaway lagi,jemput je ain. nnti ainjoin.hehhee. :)

    ReplyDelete
  3. nak ! hehe btw saya follow sini ^^ #664 http://sayesyadiya.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih