Skip to main content

WAJIB BACA!

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!

Hello uolss
Untuk GA kali hadiah dia agak gempak sikit. So selain daripada yang aku post tu, ada additional hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

More info on the winners dan hadiah-hadiah tu korang boleh lah rajin-rajin scroll for updates on my blog ni yer. Hehehe

Anyway, untuk GA kali ni. Aku ada special task khas untuk korang. Task dia ni bagi aku still consider senang lah. And then kalau korang willing to do then you guys ada chance to win this thing.

So apalah syarat-syarat GA kali ni?

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog aku ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti hhuhuh…

Selamat Tahun Baru Hari Kedua 2018


Selamat Tahun Baru semuanya. Hehehe
Hari kedua 2018 baru aku nak wish semua orang, sebab aku tahu kalau wish sehari sebelum 2018 atau sehari selepas 2018 mesti terlalu banyak.
So Im saving the best for last kononnya. Hehehee
Semoga tahun 2018 ni semuanya diberikan rezeki yang baik-baik dan best-best belaka.
Kepada yang nak kahwin nanti aku ucapkan taniah.
Kepada yang ada baby 2018 aku ucapkan semoga anda berusaha lagi untuk yang seterusnya ahaha
Yang bertunang, semoga kawin dengan cepat dan jayanya.
Single pula sila berusaha lagi.
Apa lagi?
Hahahaha
Apa-apa pun semoga 2018 ini menjadi yang terbaik kepada kita semua ya. 😘

Comments

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih