Skip to main content

WAJIB BACA!

PEMENANG 2K19 AUGUST GA!

Pemenang dipilih berdasarkan random generator k. Korang boleh tengok number korang ikut list yang sis dah buat dekatSINI. Hehehe
So para pemenang sila lah berusaha untuk bagi details secepat mungkin k. Sis bagi masa sampai hujung bulan September, kalau takda kita open vote bagi. Huhuhu Sedih.
So kalau nak tengok korang menang hadiah apa pun boleh la rujuk SINI. Kalau menang PRIZE 5, hah tengok list PRIZE 5 tu aper, so itu lah hadiah korang. Hehehe.
Para pemenang boleh lah hantar maklumat seperti  NAMA: NO TEL: ALAMAT: 
ke email sis di sumandakkonsun@gmail.com ok😁
So tanpa membuang masa lagi, berikut ialah senarai pemenang ahhaha
PRIZE 1  8. Blog Tarmizi

PRIZE 2 7. Cuya(claimed)

PRIZE 3 1. KasihkuAmani(claimed)
PRIZE 4 5. AbamKie(claimed)

PRIZE 5 10. Mialiana

PRIZE 6 18. Miss Syahbanu(claimed)

PRIZE 7

Selamat Tahun Baru Hari Kedua 2018


Selamat Tahun Baru semuanya. Hehehe
Hari kedua 2018 baru aku nak wish semua orang, sebab aku tahu kalau wish sehari sebelum 2018 atau sehari selepas 2018 mesti terlalu banyak.
So Im saving the best for last kononnya. Hehehee
Semoga tahun 2018 ni semuanya diberikan rezeki yang baik-baik dan best-best belaka.
Kepada yang nak kahwin nanti aku ucapkan taniah.
Kepada yang ada baby 2018 aku ucapkan semoga anda berusaha lagi untuk yang seterusnya ahaha
Yang bertunang, semoga kawin dengan cepat dan jayanya.
Single pula sila berusaha lagi.
Apa lagi?
Hahahaha
Apa-apa pun semoga 2018 ini menjadi yang terbaik kepada kita semua ya. 😘

Comments

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih