Skip to main content

WAJIB BACA!

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

๐Ÿ™…END๐Ÿ™…
Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited kalau buat GA ni. Hehe Tapi takpe. Aku tak nak ulas panjang-panjang, so korang baca aje apa yang patut. Hehehe
Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway 1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa๐Ÿ˜
2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.๐Ÿ˜ฌ

3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat.๐Ÿ˜…

4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe๐Ÿ˜œ
5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang…

Jangan Risau


So aku baru berkesempatan nak update blog lagi. Next week aku dah nak outstation. Doakan semoga aku selamat pergi dan balik ๐Ÿ˜… Sebab cuaca kat sana macam tak berapa elok je. 

So aku baru tengok ada yang bagi tinggalkan message tapi message masuk spam folder, yang aku bawa mana yang betul dan asli aku post terus. Hahaha Yang mana meragukan seperti "jual ubat kuat" aku terus buang hahaha

So kepada yang baru baca entri aku ni, sila lah join GA aku yang simple dimple

Kalau nak tau hadiah, boleh lah klik SINI.
Kemungkinan besar hadiah akan ditambah. Maybe aku selitkan terus winter jacket ke, atau glove ke ahaha. 

Apapun korang join aje k. Jangan risau, takat ni aku rasa aku ni boleh dikatakan trusted blogger kalau bab hadiah. Sebab sepanjang aku jalankan giveaway, semua hadiah pemenang yang ada bagi maklumat tepat pada masa dan betul, memang terus dapat hadiah. 

So jangan ragu-ragu dan jangan was-was. Semuanya terletak dihujung jari anda. Aiseh ahahaha


Comments

  1. kaka nak join..nanti akak bg link..tarikh tutup bila ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha join je akak. Sebab aku pun x confirm lagi tarikh tutup๐Ÿ˜ฌ kene tunggu lepas balik dari outstation baru dapat bagi tarikh tutup. Hehehe

      Delete
  2. Saya doakan sis selamat sampai di Korea. Safe flight and hati-hati di sana nanti! :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih