Skip to main content

WAJIB BACA!

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!

Hello uolss
Untuk GA kali hadiah dia agak gempak sikit. So selain daripada yang aku post tu, ada additional hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

More info on the winners dan hadiah-hadiah tu korang boleh lah rajin-rajin scroll for updates on my blog ni yer. Hehehe

Anyway, untuk GA kali ni. Aku ada special task khas untuk korang. Task dia ni bagi aku still consider senang lah. And then kalau korang willing to do then you guys ada chance to win this thing.

So apalah syarat-syarat GA kali ni?

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog aku ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti hhuhuh…

Jangan Risau


So aku baru berkesempatan nak update blog lagi. Next week aku dah nak outstation. Doakan semoga aku selamat pergi dan balik 😅 Sebab cuaca kat sana macam tak berapa elok je. 

So aku baru tengok ada yang bagi tinggalkan message tapi message masuk spam folder, yang aku bawa mana yang betul dan asli aku post terus. Hahaha Yang mana meragukan seperti "jual ubat kuat" aku terus buang hahaha

So kepada yang baru baca entri aku ni, sila lah join GA aku yang simple dimple

Kalau nak tau hadiah, boleh lah klik SINI.
Kemungkinan besar hadiah akan ditambah. Maybe aku selitkan terus winter jacket ke, atau glove ke ahaha. 

Apapun korang join aje k. Jangan risau, takat ni aku rasa aku ni boleh dikatakan trusted blogger kalau bab hadiah. Sebab sepanjang aku jalankan giveaway, semua hadiah pemenang yang ada bagi maklumat tepat pada masa dan betul, memang terus dapat hadiah. 

So jangan ragu-ragu dan jangan was-was. Semuanya terletak dihujung jari anda. Aiseh ahahaha


Comments

  1. kaka nak join..nanti akak bg link..tarikh tutup bila ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha join je akak. Sebab aku pun x confirm lagi tarikh tutup😬 kene tunggu lepas balik dari outstation baru dapat bagi tarikh tutup. Hehehe

      Delete
  2. Saya doakan sis selamat sampai di Korea. Safe flight and hati-hati di sana nanti! :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih