Skip to main content

WAJIB BACA!

PEMENANG 2K19 AUGUST GA!

Pemenang dipilih berdasarkan random generator k. Korang boleh tengok number korang ikut list yang sis dah buat dekatSINI. Hehehe
So para pemenang sila lah berusaha untuk bagi details secepat mungkin k. Sis bagi masa sampai hujung bulan September, kalau takda kita open vote bagi. Huhuhu Sedih.
So kalau nak tengok korang menang hadiah apa pun boleh la rujuk SINI. Kalau menang PRIZE 5, hah tengok list PRIZE 5 tu aper, so itu lah hadiah korang. Hehehe.
Para pemenang boleh lah hantar maklumat seperti  NAMA: NO TEL: ALAMAT: 
ke email sis di sumandakkonsun@gmail.com ok😁
So tanpa membuang masa lagi, berikut ialah senarai pemenang ahhaha
PRIZE 1  8. Blog Tarmizi

PRIZE 2 7. Cuya(claimed)

PRIZE 3 1. KasihkuAmani(claimed)
PRIZE 4 5. AbamKie(claimed)

PRIZE 5 10. Mialiana

PRIZE 6 18. Miss Syahbanu(claimed)

PRIZE 7

Jangan Risau


So aku baru berkesempatan nak update blog lagi. Next week aku dah nak outstation. Doakan semoga aku selamat pergi dan balik 😅 Sebab cuaca kat sana macam tak berapa elok je. 

So aku baru tengok ada yang bagi tinggalkan message tapi message masuk spam folder, yang aku bawa mana yang betul dan asli aku post terus. Hahaha Yang mana meragukan seperti "jual ubat kuat" aku terus buang hahaha

So kepada yang baru baca entri aku ni, sila lah join GA aku yang simple dimple

Kalau nak tau hadiah, boleh lah klik SINI.
Kemungkinan besar hadiah akan ditambah. Maybe aku selitkan terus winter jacket ke, atau glove ke ahaha. 

Apapun korang join aje k. Jangan risau, takat ni aku rasa aku ni boleh dikatakan trusted blogger kalau bab hadiah. Sebab sepanjang aku jalankan giveaway, semua hadiah pemenang yang ada bagi maklumat tepat pada masa dan betul, memang terus dapat hadiah. 

So jangan ragu-ragu dan jangan was-was. Semuanya terletak dihujung jari anda. Aiseh ahahaha


Comments

  1. cikyan dah join... nak adiah ! haha

    ReplyDelete
  2. kaka nak join..nanti akak bg link..tarikh tutup bila ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha join je akak. Sebab aku pun x confirm lagi tarikh tutup😬 kene tunggu lepas balik dari outstation baru dapat bagi tarikh tutup. Hehehe

      Delete
  3. Saya doakan sis selamat sampai di Korea. Safe flight and hati-hati di sana nanti! :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih