Skip to main content

WAJIB BACA!

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!

Hello uolss
Untuk GA kali hadiah dia agak gempak sikit. So selain daripada yang aku post tu, ada additional hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

More info on the winners dan hadiah-hadiah tu korang boleh lah rajin-rajin scroll for updates on my blog ni yer. Hehehe

Anyway, untuk GA kali ni. Aku ada special task khas untuk korang. Task dia ni bagi aku still consider senang lah. And then kalau korang willing to do then you guys ada chance to win this thing.

So apalah syarat-syarat GA kali ni?

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog aku ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti hhuhuh…

Hadiah 2k18 Giveaway

Hai gaiiss😘

So kat entri ni ialah hadiah-hadiah yang korang boleh pilih untuk 2k18 Giveaway aku tu k.
Setiap gambar aku dah letakkan kod. Kononnya ahahaha.

So masa korang nak buat entri tu, sila lah letak gambar hadiah yang korang nak tu sekali k.

Kalau tak keberatan boleh link kan terus gambar entri korang tu kat sini. Hehehe

So kalau korang tengok, ada benda yang pre-loved (sebab aku memang dah tak ada pakai lagi tapi condition dia super elok ok) And kebanyakkannya benda baru yang aku tak berkesempatan nak pakai dan terpaksa jadikan sebagai hadiah GA sebab aku ni amalkan minimalistik kononnya ahahha.

Padahal dalam bilik still banyak barang huhuhu.

Adidas NIKE Sport Pouch: ASP001 (preloved)

Black Leather Handbag : BLH002 (preloved)

Black Leather Anella: BLA003 (preloved)

Novel Dari Alam Lain: DAL004 (new)

Diary Classic : DC005 (New)

Novel The Unsung Hero: NTUH006

Blouse Kuning XXXL: BK007 (New)

Blouse Bunga XXXL: BB008 (new)

Blouse Merah XXXL: BM009 (New)

Comments

  1. Saya nak blouse merah dan blaus merah........

    kalau boleh, bag nak jugak..ahahha

    ReplyDelete
  2. Wow.. Hadiah ohsem bangat nie.. Nak Novel..

    ReplyDelete
  3. best! nanti join k. EH btw, adidas sport pouch tu sy rasa salah kot. Bukan Nike eh..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah, Hahaha Nike ahaha typo boleh adidas. Aku excited nak buat GA smpai typo. hahaha tq

      Delete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih