Skip to main content

WAJIB BACA!

PEMENANG 2K19 AUGUST GA!

Pemenang dipilih berdasarkan random generator k. Korang boleh tengok number korang ikut list yang sis dah buat dekatSINI. Hehehe
So para pemenang sila lah berusaha untuk bagi details secepat mungkin k. Sis bagi masa sampai hujung bulan September, kalau takda kita open vote bagi. Huhuhu Sedih.
So kalau nak tengok korang menang hadiah apa pun boleh la rujuk SINI. Kalau menang PRIZE 5, hah tengok list PRIZE 5 tu aper, so itu lah hadiah korang. Hehehe.
Para pemenang boleh lah hantar maklumat seperti  NAMA: NO TEL: ALAMAT: 
ke email sis di sumandakkonsun@gmail.com ok😁
So tanpa membuang masa lagi, berikut ialah senarai pemenang ahhaha
PRIZE 1  8. Blog Tarmizi

PRIZE 2 7. Cuya(claimed)

PRIZE 3 1. KasihkuAmani(claimed)
PRIZE 4 5. AbamKie(claimed)

PRIZE 5 10. Mialiana

PRIZE 6 18. Miss Syahbanu(claimed)

PRIZE 7

2K18 Terpaksa Habis Budget

So aku anjurkan GA ni pada bulan Januari ni ada sebabnya Hehehe
[KLIK UNTUK JOIN]

Tetapi pada bulan ni juga la bulan yang aku kena beli baju sejuk dan kasut ais😕yeke kasut ais? ke boots. Hah yang penting korang paham.


Sebab apa aku kene beli semua tu? Sebab aku kena pegi Korea. Untuk urusan rasmi lah. Kalau pegi main-main baik pegi time cuti kan😅. Dah la kene keje tak pasal-pasal kene pecat sebab pegi korea cuti cuti time tak cuti hahahaha.


So bersempena dengan giveaway dan nak pegi Korea, korang jangan lupa join tau GA aku. Sebab aku akan bagi extra hadiah kepada pemenang, hadiah extra dari Koreaaaa wuwuwuwuuuuuu 😂

Tapi apa pun, aku kena beli jacket panas yang aku sendiri pun tak yakin macam mana tebal sebab kalau ikut cuaca kat sana pada bulan Januari ni memang paling sejuk la. Aku ni nak kata takut sejuk tak juga, tapi tak nak lah juga terkena sejuk sangat kan. 

Pastu aku plan nak bawa baju yang paling minima sebab aku kat sana seminggu. Tapi aku tak feeling nak bawa macam-macam baju sebab musim sejuk tak boleh juga nak berfesyen bagai. Hahaha... 
So apa pun jangan lupa join GA k😘

Comments

  1. Ya Allah, bestnya aihh p Korea...nak ikutttt...wuwuwuwuwu

    ReplyDelete
  2. Wahh mesti seronok dapat pergi bercuti luar negara. Saya tak pernah merasa pergi jauh macam Korea ni, paling jauh pun Bandung, itupun ikut ehsan orang .. huhu

    ReplyDelete
  3. Bestnyaaaaaa dapat pergi Korea. Bucketlist saya tuuuuu :') Kpop official merchandise banyak ade kat sana tu :P hihihihi

    ReplyDelete
  4. Wah,.. Bestnya..
    Selamat melaksanakan tugas di Korea ye mek..

    ReplyDelete
  5. Korea? Wah bestnya.. tak kisah atas urusan rasmi pun kan

    ReplyDelete
  6. Fatin dah join. Syoknyaa pergi Koreaa!

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih