Skip to main content

WAJIB BACA!

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

🙅END🙅
Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited kalau buat GA ni. Hehe Tapi takpe. Aku tak nak ulas panjang-panjang, so korang baca aje apa yang patut. Hehehe
Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway 1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa😏
2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.😬

3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat.😅

4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe😜
5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang…

Sebab Part Time Jadi Student.

Well, bagi yang tercari-cari aku *kalau xde xpe lah😢, sebenarnya masa aku agak pack semenjak aku sambung belajar secara part time. 

Kalau nak sambung secara full time boleh je, cuma aku jadi papa kedana sebab takde pendapatan. Hahahaha

So baru-baru ni aku telah terbang ke negara jiran Malaysia iaitu Indonesia di Jogjakarta atau ejaan sebenarnya Yogjakarta, untuk pembentangan dekat ICLIQE iaitu salah satu conference pendidikan. 

Macam biasalah, aku kan jenis fotografi sket. Hahaha Aku banyak snap gambar yang pada mata pandangan aku, aku rasa sangat lawa. Hahahaa


Kepada sesapa yang tak tahu instagram aku, lepas tu rasa-rasa nak follow, boleh je klik SINI.

Lepas tu, aku nak buat Giveaway dalam masa terdekat ni. Aku ni memang suka buat giveaway sebab banyak benda boleh di 'giveaway' kan. hahaha

Jangan lupa terjah tau!

Comments

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih