Skip to main content

WAJIB BACA!

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!

*TAMAT*
Hello uolss
Untuk GA kali hadiah dia agak gempak sikit. So selain daripada yang aku post tu, ada additional hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

More info on the winners dan hadiah-hadiah tu korang boleh lah rajin-rajin scroll for updates on my blog ni yer. Hehehe

Anyway, untuk GA kali ni. Aku ada special task khas untuk korang. Task dia ni bagi aku still consider senang lah. And then kalau korang willing to do then you guys ada chance to win this thing.

So apalah syarat-syarat GA kali ni?

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog aku ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti…

Sebab Part Time Jadi Student.

Well, bagi yang tercari-cari aku *kalau xde xpe lah😢, sebenarnya masa aku agak pack semenjak aku sambung belajar secara part time. 

Kalau nak sambung secara full time boleh je, cuma aku jadi papa kedana sebab takde pendapatan. Hahahaha

So baru-baru ni aku telah terbang ke negara jiran Malaysia iaitu Indonesia di Jogjakarta atau ejaan sebenarnya Yogjakarta, untuk pembentangan dekat ICLIQE iaitu salah satu conference pendidikan. 

Macam biasalah, aku kan jenis fotografi sket. Hahaha Aku banyak snap gambar yang pada mata pandangan aku, aku rasa sangat lawa. Hahahaa


Kepada sesapa yang tak tahu instagram aku, lepas tu rasa-rasa nak follow, boleh je klik SINI.

Lepas tu, aku nak buat Giveaway dalam masa terdekat ni. Aku ni memang suka buat giveaway sebab banyak benda boleh di 'giveaway' kan. hahaha

Jangan lupa terjah tau!

Comments

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih