image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Sebab Part Time Jadi Student.

Well, bagi yang tercari-cari aku *kalau xde xpe lah😢, sebenarnya masa aku agak pack semenjak aku sambung belajar secara part time. 

Kalau nak sambung secara full time boleh je, cuma aku jadi papa kedana sebab takde pendapatan. Hahahaha

So baru-baru ni aku telah terbang ke negara jiran Malaysia iaitu Indonesia di Jogjakarta atau ejaan sebenarnya Yogjakarta, untuk pembentangan dekat ICLIQE iaitu salah satu conference pendidikan. 

Macam biasalah, aku kan jenis fotografi sket. Hahaha Aku banyak snap gambar yang pada mata pandangan aku, aku rasa sangat lawa. Hahahaa


Kepada sesapa yang tak tahu instagram aku, lepas tu rasa-rasa nak follow, boleh je klik SINI.

Lepas tu, aku nak buat Giveaway dalam masa terdekat ni. Aku ni memang suka buat giveaway sebab banyak benda boleh di 'giveaway' kan. hahaha

Jangan lupa terjah tau!

Share this:

CONVERSATION

2 comments:

  1. part time leh kerja cari duit sis... nice sharing, jauh perjalanan byk pengalaman

    ReplyDelete
  2. nanti buat giveaway..beritahu lah ya =)

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih