image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Oktober Sudah Bah!

Let me see.

Atleast walaupun lama aku tak update, kalau ikut bulan, bulan lepas aku ada juga la kan blog sikit sikit ni. Hehehe

So its Oktober, banyak benda berlaku bulan Oktober ni. Iphone 8, Iphone 8Plus dan Iphone X dah keluar. Harganya boleh buat mata aku juling hilang mata hitam hokey😑.

Tapi that is not what Im gonna talk about, sebab aku rasa, aku sangat tak mampu nak pakai Iphone 8 dan yang seterusnya. Hahaha

Bulan ni aku nak review benda, sebab macam banyak barang aku beli online 😳 yang melibatkan kecantikan diri. Aiseh! Hahahaha


Hah order dari sini. SUPERMODEL'S SECRET kenenyaa ahahha.
Kalau berminat berikut ialah tempat yang korang boleh terjah

Instagram : supermodels_secret

Hah yang tu je aku tau. Ei, dorang tak bayar aku k untuk promo ni. Aku promo sebab ada satu benda yang aku pakai & memang ori & tak berbau sangat-sangat ahahhaa


Hah. Yang ni bukan arak ok. Yang ni minyak kelapa dara. Virgin coconut oil. Aku buat pakai kat rambut sebab sejak aku warnakan rambut (this is another different story), rambut aku jadi pandai berpintal dan berkusut dan susah nak uruskan.

So aku pakai ni, sebab aku malas nak pakai conditioner. Macam conditioner tu buat rambut aku jadi makin kering pun ader.

Aku pakai ni serius beb, rambut aku yang memang asal sedia lurus ni, makin lurus & senang nak atur. Nak kata pintal pintal memang kurang. Sebab baru 2 kali aku pakai.

Macam mana aku pakai? Aku sapu kat rambut dengan banyaknya, pastu aku perap macam perap ayam. Hhahaha

Takat ni aku perap satu malam, dia takde bau yang tak sedap. Kalau cuci pakai syampoo pun, syampoo lagi wangi hahaha. Tapi serius rambut lurus senang nak atur.

Orang kata bagus kan minyak kelapa ni? Bagus untuk tebalkan dan hitam kan rambut. Aku terfikir lah, kalau aku sapu kat kening jadi tak? 😆




Share this:

CONVERSATION

1 comments:

  1. vco mmg best, boleh diminum, boleh guna utk kulit kering, rambut kusam ... dan byk lagi ...

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih