Skip to main content

WAJIB BACA!

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

๐Ÿ™…END๐Ÿ™…
Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited kalau buat GA ni. Hehe Tapi takpe. Aku tak nak ulas panjang-panjang, so korang baca aje apa yang patut. Hehehe
Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway 1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa๐Ÿ˜
2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.๐Ÿ˜ฌ

3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat.๐Ÿ˜…

4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe๐Ÿ˜œ
5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang…

Itu lah Sugar Glider.

So hari ni aku teman mak aku gi pasar. Kalau kat Sabah kitaorang ada satu istilah which known as tamu.

Aku suka pegi sebab entah lah. Sometimes korang boleh jumpa benda pelik sepeliknya. Bagi aku lah. 

Aku punya feveret walaupun pegi luar negara (aiseh) mesti tang pasar dia. Atau also known as "market". Hehehe...


So hari ni jumpa benda ni. Serious aku mula-mula tak tau apa benda ni. So I was asking my mom. She says "Hah tu lah Sugar glider ko!" 

And I was like "๐Ÿ˜…"

Tiba-tiba rasa kesian sebab I know how sugar glider looks like.

Actually yang tu tupai. Tupai yang dah kene salai atau orang panggil panggang. 

Sekali tengok ok lagi. Dua kali tengok kesian pula. Tiga kali tengok memang boleh terperanjat sendiri. 

Comments

  1. Omg!..tupai pnggang? Siannya..dah la sugar glider tu comel๐Ÿ˜…

    ReplyDelete
  2. Like seriously tupai panggang? Sedihnya tengok..

    ReplyDelete
  3. Omai.. Siannya.. Dahla sugar glider comel sangat..

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih