Skip to main content

WAJIB BACA!

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

๐Ÿ™…END๐Ÿ™…
Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited kalau buat GA ni. Hehe Tapi takpe. Aku tak nak ulas panjang-panjang, so korang baca aje apa yang patut. Hehehe
Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway 1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa๐Ÿ˜
2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.๐Ÿ˜ฌ

3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat.๐Ÿ˜…

4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe๐Ÿ˜œ
5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang…

Diantara Kerja, Belajar & Blog


Hah lawa tak tempat kerja aku hahahhaa
Yes. This is tempat kerja aku. Which is my school lah kan. Hehehe
Dengan masa yang semakin menuju ke penghujung tahun 2017. Kerja pun secara automatik bertambah seperti mana bertambahnya setiap bulan yang bakal tiba ke bulan 12 iaitu Disember.
Pada masa yang sama, aku pun actually tengah part time study kat Bangi. 
So dalam masa setahun ni, 4 kali aku ulang alik ke KL ๐Ÿ˜…
Memang duit aku terus banyak habis dekat tiket kapal terbang je la. Haiyoooo
Lepas tu blog pun terbiar ah macam tu hahaha
Nanti lepas tu kalau terbiar lagi lama, terus kononnya nak buat GA lagi ahahhaa

Comments

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih