Diantara Kerja, Belajar & Blog

September 08, 2017

Hah lawa tak tempat kerja aku hahahhaa
Yes. This is tempat kerja aku. Which is my school lah kan. Hehehe
Dengan masa yang semakin menuju ke penghujung tahun 2017. Kerja pun secara automatik bertambah seperti mana bertambahnya setiap bulan yang bakal tiba ke bulan 12 iaitu Disember.
Pada masa yang sama, aku pun actually tengah part time study kat Bangi. 
So dalam masa setahun ni, 4 kali aku ulang alik ke KL πŸ˜…
Memang duit aku terus banyak habis dekat tiket kapal terbang je la. Haiyoooo
Lepas tu blog pun terbiar ah macam tu hahaha
Nanti lepas tu kalau terbiar lagi lama, terus kononnya nak buat GA lagi ahahhaa

1 comment:

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih

Powered by Blogger.