September 17, 2017

Itu lah Sugar Glider.

So hari ni aku teman mak aku gi pasar. Kalau kat Sabah kitaorang ada satu istilah which known as tamu. Aku suka pegi sebab entah lah. S...
September 08, 2017

Tips Cari Jodoh???

Aku ni bukan lah gatal sangat nak kawin atau nikah ke aper. Tapi rasanya aku berada dalam fasa bersedia kot untuk mencari kawan. Tapi ra...
September 08, 2017

Diantara Kerja, Belajar & Blog

Hah lawa tak tempat kerja aku hahahhaa Yes. This is tempat kerja aku. Which is my school lah kan. Hehehe Dengan masa yang semakin m...
Powered by Blogger.