Skip to main content

WAJIB BACA!

PEMENANG 2K19 AUGUST GA!

Pemenang dipilih berdasarkan random generator k. Korang boleh tengok number korang ikut list yang sis dah buat dekatSINI. Hehehe
So para pemenang sila lah berusaha untuk bagi details secepat mungkin k. Sis bagi masa sampai hujung bulan September, kalau takda kita open vote bagi. Huhuhu Sedih.
So kalau nak tengok korang menang hadiah apa pun boleh la rujuk SINI. Kalau menang PRIZE 5, hah tengok list PRIZE 5 tu aper, so itu lah hadiah korang. Hehehe.
Para pemenang boleh lah hantar maklumat seperti  NAMA: NO TEL: ALAMAT: 
ke email sis di sumandakkonsun@gmail.com ok😁
So tanpa membuang masa lagi, berikut ialah senarai pemenang ahhaha
PRIZE 1  8. Blog Tarmizi

PRIZE 2 7. Cuya(claimed)

PRIZE 3 1. KasihkuAmani(claimed)
PRIZE 4 5. AbamKie(claimed)

PRIZE 5 10. Mialiana

PRIZE 6 18. Miss Syahbanu(claimed)

PRIZE 7

Semua dah settle


Selesai lah sudah giveaway bulan 7.

Dan Officially selesai lah sudah pengeposan hadiah pemenang semuanya.
Kecuali tinggal sorang lagi.

Di sini aku nak minta maaf sebab Isnin baru sempat daku nak pos hadiah hangpa tu. hehhehe

Since aku lambat, aku ada tambah extra something kat dalam hadiah yang bakap di poskan pada hari Isnin minggu depan. Huhuhu

Aku tengah dalam proses sebenarnya nak clear kan barang kat bilik aku. Bukan lah sebab nak pindah ke apa. Tapi macam dah semak. Sebab macam banyak barang.

Aku sendiri pun tak paham kenapa banyak barang. 😑

Yang pasti memang ada la barang hahaha

Comments

  1. Terima kasih tau untuk hadiah yang memang tak disangka tu..
    Semoga makin murah rezeki mek..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/08/hadiah-july-preowned-giveaway-oleh-mek.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih