Skip to main content

WAJIB BACA!

PEMENANG 2K19 AUGUST GA!

Pemenang dipilih berdasarkan random generator k. Korang boleh tengok number korang ikut list yang sis dah buat dekatSINI. Hehehe
So para pemenang sila lah berusaha untuk bagi details secepat mungkin k. Sis bagi masa sampai hujung bulan September, kalau takda kita open vote bagi. Huhuhu Sedih.
So kalau nak tengok korang menang hadiah apa pun boleh la rujuk SINI. Kalau menang PRIZE 5, hah tengok list PRIZE 5 tu aper, so itu lah hadiah korang. Hehehe.
Para pemenang boleh lah hantar maklumat seperti  NAMA: NO TEL: ALAMAT: 
ke email sis di sumandakkonsun@gmail.com ok😁
So tanpa membuang masa lagi, berikut ialah senarai pemenang ahhaha
PRIZE 1  8. Blog Tarmizi

PRIZE 2 7. Cuya(claimed)

PRIZE 3 1. KasihkuAmani(claimed)
PRIZE 4 5. AbamKie(claimed)

PRIZE 5 10. Mialiana

PRIZE 6 18. Miss Syahbanu(claimed)

PRIZE 7

Minat Menjahit

Aku ni sebenarnya kan boleh lah dikatakan minat menjahit. Huhuhuhu.
Tapi aku ni jenis yang tak reti nak potong kain, nak ukur sukat bagai pada kain.
So aku cume reti bahagian jahit je.

Macam ni yang aku nak tunjuk. Memang aku reti ok.


Aku ni suka tapi aku tak suka nak lukis lukis macam ni. Haih memang dari dulu aku x minat nak lukis macam ni, terus nak gandingkan dekat kain, pastu nak gunting lagi sekali ahaha.

Tapi jahit serius aku suka. 

Cuma nak jahit aper kan kalau kain tak potong?




Comments

  1. baguslah minat menjahit..saya tak minat..minat berblogging jer..heheh

    ReplyDelete
  2. Tak minat tapi nak belajar juga.. sebab sekarang makin mahal kos upah buat baju.. huhuhu..

    ReplyDelete
  3. Cantikkkk, teringin gak belajar, tp belum sempat aihhh

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih