image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Kenapa Booking.com?

Hai korang korang.

Minggu depan aku outstation seminggu dekat tempat yang agak jauh juga. 

Tujuh jam perjalanan, makna nya kempis lah punggung aku ni. Hehehhee

So actually tempat yang aku nak pegi tu ada tempat tinggal yang aku boleh stay free. Tapi memandangkan dari tempat aku tinggal tu nak ke tempat yang aku kene berkursus tu dalam sejam perjalanan, maka terpaksa lah aku book hotel supaya dekat-dekat saja dengan tempat yang aku nak berkursus tu


So amacam nak booking hotel ni? Ofcoz lah dengan Booking.com!


Kenapa aku pilih Booking.com dan bukan .com yang lain-lain?

Korang pun tau kan. Aku ni kalau nak pakai sesuai benda, jenama atau apa-apa mesti aku selidik dulu. 

So masa mula-mula aku nak cari apps book hotel dulu, memang aku selidik semua dengan harganya sekali. 

Yang paling murah ialah daripada Booking.com.

Serius aku tak tipu gais. Ini dah kali ketiga aku tempah bilik dari Booking.com ok.

Kali ni aku stay dekat hotel 4 hari 3 malam. Tak sampai RM250 ok. Aku rasa murah lah tu. Hotel tu punya service aku tau macam mana sebab dulu-dulu aku pernah stay juga untuk urusan penting. So kira macam aku cuma nak booking je lagi kat tempat yang sama, cuma dengan harga yang berbeza.

Tak pecaya? Korang boleh cuba booking. Kalau cancel dia tak charge pun korang. Tapi kene cancel sebelum tarikh yang dia dah tentukan lah. :)

Share this:

CONVERSATION

4 comments:

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih