image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

JANGAN PELIK

Aku ni sebenarnya tengah nak test try cuba template blog baru.

So kalau korang masuk korang tengok banyak benda-benda pelik, sila jangan risau, rimas dan runsing. Hehehhe

Segalanya sedang dalam proses ubah suai, ubah duduk, ubah kata dan apa yang aku boleh ubah. Hehehhee


Sampai header pun nak ubah kepada yang warna warni. Hehehe

Share this:

CONVERSATION

6 comments:

  1. ooo yeke hehe.. tapi load laju.. ceq suka =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha harap-harap la laju & boleh pakai juga :P hehehe

      Delete
  2. Haha. Saya try guna theme baru. Tapi serius blur. Tak tahu macam mana nak customize Y.Y

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la T.T Benda ni kene duduk & then satu persatu kene tgok utk ubah.

      Delete
  3. Colourful and laju loadingnya.. menarik..

    ReplyDelete
  4. dasyat la rupa paras blog mek sekarang..colorful..
    JanjiKita

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih