image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Giveaway RM5K

Aku ni sebenarnyakan nak buat buat PREOWNED Giveaway kononnya.

Tapi sebab aku tertarik dengan GA Safiey Ilias ni, hadiah yang dia offer bukan sekadar free product tapi hadiah bernilai hampir RM5K tu, aku pun rasa macam biarlah aku tunda dulu. Ehehehe....

Bagi yang tak paham meh aku tunjuk gambar


Hah...Nampak tak. Tipu lah kalau ader yang tengok terus mati nafsu. Eh mati niat nak join. Aku ni nampak macam ni terus naik semangat nak join. Hehehhe 

Manetau rezeki kan? Kalau join maksudnya ada 50% rezeki. Yang baki tu bergantung kepada Allah. Huhuhu...Nak tau lebih lanjut? 

Boleh klik SINI

Nak lebih tahu lagi atau terus join GA Safiey Ilias ni, boleh juga terus klik SINI.



Share this:

CONVERSATION

2 comments:

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih