Skip to main content

WAJIB BACA!

PEMENANG 2K19 AUGUST GA!

Pemenang dipilih berdasarkan random generator k. Korang boleh tengok number korang ikut list yang sis dah buat dekatSINI. Hehehe
So para pemenang sila lah berusaha untuk bagi details secepat mungkin k. Sis bagi masa sampai hujung bulan September, kalau takda kita open vote bagi. Huhuhu Sedih.
So kalau nak tengok korang menang hadiah apa pun boleh la rujuk SINI. Kalau menang PRIZE 5, hah tengok list PRIZE 5 tu aper, so itu lah hadiah korang. Hehehe.
Para pemenang boleh lah hantar maklumat seperti  NAMA: NO TEL: ALAMAT: 
ke email sis di sumandakkonsun@gmail.com ok😁
So tanpa membuang masa lagi, berikut ialah senarai pemenang ahhaha
PRIZE 1  8. Blog Tarmizi

PRIZE 2 7. Cuya(claimed)

PRIZE 3 1. KasihkuAmani(claimed)
PRIZE 4 5. AbamKie(claimed)

PRIZE 5 10. Mialiana

PRIZE 6 18. Miss Syahbanu(claimed)

PRIZE 7

Beli 3 Free 1 Suprise!



So ader tak sesape yang suka membeli barang kecantikan dekat HERMO ðŸ˜‹.

Sekarang ni kalau korang tengok dekat banner atas tu, dia ada bagi hadiah mistery ok selama dua hari. Hari ni & esok aje, kalau kite beli 3 item maka dia akan bagi satu hadiah mistery percuma 😱.
Aku pun apa lagi, tak nak lepaskan peluang & terus share dengan korang.

Yelah, barangan HERMO ni kira ekslusif juga kan hehehe..

Comments

  1. Okay tak shopping Hermo....compare.dengan beauty shop yg lain...dah lama aim.ni😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes sangat ok👍🏻 I dah order 2 item mmg ori & best nak pakai.

      Delete
  2. Best nya dapat free misteri gift..

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih