July 27, 2017

Officially End

Hai korang 😘 Giveaway aku ni kini pada 27 Julai 2017 jam 9.35 officially di tutup. Hehehe Pemenang akan disenaraikan pada hari...
July 14, 2017

Minat Menjahit

Aku ni sebenarnya kan boleh lah dikatakan minat menjahit. Huhuhuhu. Tapi aku ni jenis yang tak reti nak potong kain, nak ukur sukat bagai...
July 13, 2017

Beli 3 Free 1 Suprise!

So ader tak sesape yang suka membeli barang kecantikan dekat HERMO   πŸ˜‹. Sekarang ni kalau korang tengok dekat banner atas tu, dia ad...
July 10, 2017

Super "HERMO"

Hai guys. So aku nak cakap pasal HERMO. Sebelum tu aku nak cerita yang aku ni mempunyai kulit jenis sensitive. Even bodyshop yan...
July 04, 2017

Template Blogger

Nak buat blog lain daripada yang lain ni sebenarnya memerlukan kesabaran tau. Macam nak kira matematik buat template blog ni. Kenapa ak...
July 03, 2017

JANGAN PELIK

Aku ni sebenarnya tengah nak test try cuba template blog baru. So kalau korang masuk korang tengok banyak benda-benda pelik, sila janga...
Powered by Blogger.