Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2017

WAJIB BACA!

PEMENANG 2K19 AUGUST GA!

Pemenang dipilih berdasarkan random generator k. Korang boleh tengok number korang ikut list yang sis dah buat dekatSINI. Hehehe
So para pemenang sila lah berusaha untuk bagi details secepat mungkin k. Sis bagi masa sampai hujung bulan September, kalau takda kita open vote bagi. Huhuhu Sedih.
So kalau nak tengok korang menang hadiah apa pun boleh la rujuk SINI. Kalau menang PRIZE 5, hah tengok list PRIZE 5 tu aper, so itu lah hadiah korang. Hehehe.
Para pemenang boleh lah hantar maklumat seperti  NAMA: NO TEL: ALAMAT: 
ke email sis di sumandakkonsun@gmail.com ok😁
So tanpa membuang masa lagi, berikut ialah senarai pemenang ahhaha
PRIZE 1  8. Blog Tarmizi

PRIZE 2 7. Cuya(claimed)

PRIZE 3 1. KasihkuAmani(claimed)
PRIZE 4 5. AbamKie(claimed)

PRIZE 5 10. Mialiana

PRIZE 6 18. Miss Syahbanu(claimed)

PRIZE 7

Senarai Peserta Mek Zumbie's July Preowned Giveaway!

Officially End

Kenapa Booking.com?

Minat Menjahit

Beli 3 Free 1 Suprise!

Adakah sebab barang Pre-Owned tak laku?

Super "HERMO"

Mek Zumbie's July PREOWNED Giveaway!

Orb - Hantu? Makkluk Halus? Atau Kotoran?

"Pencarian Bloglist Julai 2017 Blog Kasihjuju.com"

Template Blogger

JANGAN PELIK

Nak buat Mek Zumbie's July PREOWNED Giveaway!

Booking.Com review & Han Palace Hotel Semporna Review