Minggu Depan Aku Kat Bangi

March 14, 2017
Minggu ni kira last sebelum penutup untuk persekolah sesi penggal pertengahan yang pertama. Aku serius bz nak check exam paper anak-anak aku kat sekolah. Sampai kan ada pemenang minta track pos laju pun aku sampai sekarang terlupa nak bagi.πŸ˜“

Aku harap korang tak marah dekat aku.😩

Beberapa orang dah dapat hadiah yang aku pos sempena GA aku tu. And ada a few belum bagi respon. So InsyaAllah kalau aku tak lupa. Esok aku send korang track number pos laju yang aku dah poskan minggu lepas lagi.😎😘


Comel tak sang siput? Hahahha

Sengaja tukar topik.
So next week actually minggu ni aku akan fly to Bangi. Untuk apa? Aku sambung belajar kononπŸ˜›

Anyone or sesapa yang nak follow, actually boleh follow dekat Instagram aku. Dalam Facebook, Twitter, Blog & Instagram. Memang Instagram aku yang lebih kut up-to-date, sebab aku jenis suka photography. 

So anyway, keep in touch ok? Love you guys. muah😍😘

2 comments:

  1. Selamat sambung belajar MZ. Ana dh update hadiah dari MZ di blog. =)

    ReplyDelete
  2. saya dah dapat hadiah MZ , belum berkesempatan nak pm MZ . busy skit . thank you tau ! suka sangat !

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih

Powered by Blogger.