Skip to main content

WAJIB BACA!

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

๐Ÿ™…END๐Ÿ™…
Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited kalau buat GA ni. Hehe Tapi takpe. Aku tak nak ulas panjang-panjang, so korang baca aje apa yang patut. Hehehe
Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway 1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa๐Ÿ˜
2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.๐Ÿ˜ฌ

3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat.๐Ÿ˜…

4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe๐Ÿ˜œ
5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang…

Maybe Aku Bukan 'Mek Zumbie"?


Well korang pernah rasa tak masa first time buat blog ke atau buat something yang memerlukan nama. U guys rasa nama tu somehow sesuai pada awalnya..... and then makin lama you guys rasa macam nama tu tak boleh related to you anymore.

Nama blog aku kan 'Mek Zumbie'.

Somehow aku rasa nama tu as aku macam dah tak selaras. Boleh kira non related sebab macam banyak benda dalam life aku dah berubah which is not Mek Zumbie anymore. But sometimes aku rasa macam sesuai sebabnya aku pun tak tau. Aku ikut instinct aje.

So. Aku tak bercadang nak padam blog ni.

Aku juga tak bercadang nak buat baru.

Aku still nak keep everything yang ada dalam ni. Just nama or link blog je aku nak tukar.

Apa pendapat you guys?


Comments

  1. mek kasi tau link baru mek...supaya lepas ni still dapat follow blog ni! ok?

    ReplyDelete
  2. JM rasa dah ok dah nama ini, sebab dah sebati dengan pembaca...

    ReplyDelete
  3. Bagi ana ok jer nama ni. Sebab ramai dah kenal nama ni.

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih