Skip to main content

WAJIB BACA!

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!

Hello uolss
Untuk GA kali hadiah dia agak gempak sikit. So selain daripada yang aku post tu, ada additional hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

More info on the winners dan hadiah-hadiah tu korang boleh lah rajin-rajin scroll for updates on my blog ni yer. Hehehe

Anyway, untuk GA kali ni. Aku ada special task khas untuk korang. Task dia ni bagi aku still consider senang lah. And then kalau korang willing to do then you guys ada chance to win this thing.

So apalah syarat-syarat GA kali ni?

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog aku ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti hhuhuh…

Maybe Aku Bukan 'Mek Zumbie"?


Well korang pernah rasa tak masa first time buat blog ke atau buat something yang memerlukan nama. U guys rasa nama tu somehow sesuai pada awalnya..... and then makin lama you guys rasa macam nama tu tak boleh related to you anymore.

Nama blog aku kan 'Mek Zumbie'.

Somehow aku rasa nama tu as aku macam dah tak selaras. Boleh kira non related sebab macam banyak benda dalam life aku dah berubah which is not Mek Zumbie anymore. But sometimes aku rasa macam sesuai sebabnya aku pun tak tau. Aku ikut instinct aje.

So. Aku tak bercadang nak padam blog ni.

Aku juga tak bercadang nak buat baru.

Aku still nak keep everything yang ada dalam ni. Just nama or link blog je aku nak tukar.

Apa pendapat you guys?


Comments

  1. mek kasi tau link baru mek...supaya lepas ni still dapat follow blog ni! ok?

    ReplyDelete
  2. JM rasa dah ok dah nama ini, sebab dah sebati dengan pembaca...

    ReplyDelete
  3. Bagi ana ok jer nama ni. Sebab ramai dah kenal nama ni.

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih