March 20, 2017

Sendiri

Hai korang semua. Lepas kes 'sakai' dekat epot terus aku macam sibuk sangat takda masa nak update blog ahahha. Iyelah. Semua dalam ...
March 18, 2017

Sakai

Dari aku start study dulu-dulu aku memang naik airasia. Rasanya ada sekali je aku naik MAS. Lepas tu ada something yang buat aku trauma. ...
March 14, 2017

Minggu Depan Aku Kat Bangi

Minggu ni kira last sebelum penutup untuk persekolah sesi penggal pertengahan yang pertama. Aku serius bz nak check exam paper anak-anak aku...
March 03, 2017

Adakah aku penipu?

Hallo guys. Serius lah aku betul-betul bz tau. Actually boleh ke aku online. Tapi kering idea nak taip aper. Nanti aku taip pasal budak...
Powered by Blogger.