Search This Blog

Thursday, February 2, 2017

Peserta The January Giveaway by MEK ZUMBIE


Berikut ialah senarai peserta giveaway yang valid :)
(Rupa-rupanya sesetengah komen peserta aku kena publishkan secara manual😅Sorry guys. Aku tak lupa korang. Aku akan update lagi😘)

1. Zafirah Nazri 
2. Noor Najwa
3. Nor Nazliana 
4. Belogs JM
5. Atiqah Hanapi
6. The fade
7. Noor Akma
8. Noor Maizan
9. Julie Nida
10. Mrs Fuzy sweetsour 
11. Ana Suhana 
12. Unni Anje
13. Fhatin Amelia 
14. syakirah jf.
15. nur sabrina
16. thezofiroh
17. Noor Atikah Ramli
18. Malas letak
19. Amani 
20. afiqah zamri
21. Fatin
22. Hani Fadhlina Abdul Rahman
23. Husna Izzati
24. Nurul Hayati
25. Azman Arsad
26. Atyy Azmi
27. Norfaz Premix 
28. wawaabdhadi 
29. AJIM 
30. Mas 
31. Shafyqah Azri
32. Nona Qiyah 
33. Amanda Suria 


Bukan senang nak pilih pemenang ni. Huhuhu

But actually ada good thing yang akan berlaku. Tunggu tau :)

Bersedia untuk pengumuman pemenang huhuhuhu

Bagi yang blur dan tak paham apa benda ni. Sebenarnya aku dah anjurkan satu Giveaway sebagai pembuka tahun 2017. Korang boleh jenguk dekat SINI giveaway itu. Untuk hadiah pula boleh jenguk dekat SINI. 😜

4 comments:

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih