Pengumuman Keputusan Pemenang Giveaway

February 02, 2017

Sorry guys sebab buat suspen hihihihi

So officially tutup GA. 

Pemenang akan diumumkan pada 11 haribulan Februari ini. (tetiba pula dapat tarikh tetap) 

Hadiah lumayan itu boleh korang tengok dekat SINI.

And then senarai peserta pula aku akan update dekat post entri yang lain.

Tujuannya? Shortcut untuk korang visit blog dorang yang ada join.

So jangan risau, aku lari tak kemana, aku janji aku bagi hadiah, takat ni aku tak pernah mungkir okey. Hahhahaha

3 comments:

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih

Powered by Blogger.