Search This Blog

Tuesday, January 24, 2017

Senyap Aje

Lama aku menghilang.

Sekali aku menghilang memang macam orang bertapa terus.

Sampai Instagram yang aku selalu rajin upload new photo pun terus jadi sunyi sepi. Kali ni memang terhebatlah kadar menghilangkan diri aku ni walaupun sebenarnya azam baru nak aktif blog. Hahahaha.

So memang agak sibuk benar aku bulan ni. Tambahan lagi nak Chinese New Year, itu lah yang paling membuatkan aku sibuk sampai takde masa aku nak layan perasaan benci, marah, tak puas hati bagai dekat tempat kerja walaupun memang ada yang patut kena dengan jelingan maut aku.

Bayangkan sibuk sampai takde masa nak bagi jeling maut. Fuh! Sempat untuk kelip mata aje adik oi.


Ini jangan lupa korang join Giveaway pertama aku untuk sesi 2017. Hadiah gempak tau!!!! Aku tak tipu. Serius tak tipu, ini barang baik punya. Huhuhuhu.....



3 comments:

  1. hai mek zumbie! jangan sepi sangat. aku baru nak aktif berblogging nih! nnt xde teman. heee

    jom buat Roti Sosej Cheese Leleh.

    ReplyDelete
  2. dont senyap2 mari aktifkan diri..haha

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih