Search This Blog

Monday, January 9, 2017

Order Emas Dekat DSV Tapi Kotak Kosong!

Okay. So aku order 2 item ni dari Insta Dato Seri Vida. Yes dia ada jual emas online you tau. Kemain hebat dia jual kan? Aku nampak dah lama ni, memang nak beli tapi iyelah, pada zaman sekarang ni kan macam-macam yang berlaku.

Kalau Coco banyak mix pun nampak macam pure Malay, apatah lagi emas yang berkilau tapi alih alih palsu atau mix kan? Susah kita nak tau.

Tapi lepas dah lama aku tengok, aku fikir hmmm... Macam trusted tau, kira murah juga untuk emas 916 and  at the same time bole CCM😯. Kalau tak dapat pegi kedai pun boleh minta pos kalau dah habis bayar. Hambik kau senang dia bagi servis sama customer.😜

So aku pun order.
Sekali aku order dua item. Satu rantai halus aje, aku mampu yang murah. Dan satu lagi charm untuk rantai tu. Hari ni aku buat payment esok dah sampai 😧, punya aku terkejut juga dengan service dia yang cepat.

Mula-mula aku sendiri pun tak tau actually itu rantai yang aku order. Sebab ada 3 package datang. Aku ingat aku ada order 2 benda lain dengan emas tu. Sekali dah datang omaigad lawa betul kotak dia tu. Yang panjang satu yang pendek satu. Secara otomatiknya memang satu untuk rantai satu untuk charm la kan ehehe...

Tapi bila aku buka salah satu kotak tu rupa-rupanya kosong. Sedihnyaa.......

Tetapi actually bila aku buka kotak yang panjang tu, diorang dah tolong letakkan sekali. uhuhuu... So prettyyyyyyy😍





Aku ni jenis yang allergik kalau something tu bukan original. So setakat ni dah pakai. Aku takde apa-apa effect. So boleh aku katakan memang benda ni emas 916 ori. Kalau korang rasa tertarik terus. Boleh je pegi ke instagram @dsv.goldjewellery


And then jangan lupa juga join GA aku tau. huhuhu...
Shortcut boleh klik SINI

7 comments:

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih