Skip to main content

WAJIB BACA!

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

🙅END🙅
Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited kalau buat GA ni. Hehe Tapi takpe. Aku tak nak ulas panjang-panjang, so korang baca aje apa yang patut. Hehehe
Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway 1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa😏
2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.😬

3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat.😅

4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe😜
5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang…

Last Day Of Giveaway :)


Hah. 
Ada tak lagi yang belum join GA aku ni?
Hadiah lumayan beb. Serius sangat lumayan & menarik. Hahaha


2 portable mikrofon untuk 2 pemenang

2 Set berus mekap untuk 2 pemenang

And last but not least

4 buku preloved untuk 4 orang pemenang. Hahahaha

Tunggu apa lagi?




Comments

  1. woah ! lumayan seyh..haha..good luck utk semua yg join

    ReplyDelete
  2. hype, piqa singgah!

    Dah join, GL for all of us

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih