Skip to main content

WAJIB BACA!

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!

Hello uolss
Untuk GA kali hadiah dia agak gempak sikit. So selain daripada yang aku post tu, ada additional hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

More info on the winners dan hadiah-hadiah tu korang boleh lah rajin-rajin scroll for updates on my blog ni yer. Hehehe

Anyway, untuk GA kali ni. Aku ada special task khas untuk korang. Task dia ni bagi aku still consider senang lah. And then kalau korang willing to do then you guys ada chance to win this thing.

So apalah syarat-syarat GA kali ni?

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog aku ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti hhuhuh…

Hello gais

Hari ni first day budak-budak semua ke sekolah. The first day of working since cuti yang tak seberapa nak panjang.😌

So aku tekad nak mulakan 2017 aku ni dengan positif sekali. Aku nak absorb segala goodness and neutralise segala negativity supaya menjadi positif ion kononnya. But rasanya as usual, memang positif stuff kena ada negatif stuff supaya life balance kan?

So hari ni, dengan positifnya aku, ada juga yang negatif terjah-terjah yang memang buat hati yang cuba menjalankan hidup dengan positif ni menjadi ter negatif. 😤

Aku seriau. Seriau sesangat. Tapi Allah lebih mengetahui betapa aku doakan lah supaya terbuka matanya itu supaya tak terlalu mengikut kata-kata hati kecik.😡

Apa pun. At the other side of apa yang berlaku. Aku macam nak take advantage pada benda yang berlaku ni supaya aku boleh pindah. Kan aku memang nak pindah dari tempat aku sekarang. So hati setan aku ni agak licik. Macam nak guna masalah yang ada ni sebagai alasan ke pihak atasan supaya lulus perpindahan aku yang tak pernah nak lulus-lulus tu. Heh. 😏

Apa pun. Jangan lupa join Giveaway aku tau 😘
Jangan risau lah, aku tak tipu punya bah. Ini bukan first time aku buat Giveaway😪😪


Comments

  1. Semoga dipermudahkan segala urusan. Keep positive and smile always 😀

    ReplyDelete
  2. kalau rasa down,cuba rapatkan diri dgn orang yg selalu positif/ikut majlis ilmu ka,insyaaAllah tenang kita dapat.. kadang2 kita kena pujuk hati sendiri juga,daripada tunggu orang lain pujukkan hati kita sebab bukan semua org ada dgn kita dan faham masalah kita.

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih