Skip to main content

WAJIB BACA!

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

πŸ™…ENDπŸ™…
Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited kalau buat GA ni. Hehe Tapi takpe. Aku tak nak ulas panjang-panjang, so korang baca aje apa yang patut. Hehehe
Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway 1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa😏
2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.😬

3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat.πŸ˜…

4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe😜
5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang…

Hello gais

Hari ni first day budak-budak semua ke sekolah. The first day of working since cuti yang tak seberapa nak panjang.😌

So aku tekad nak mulakan 2017 aku ni dengan positif sekali. Aku nak absorb segala goodness and neutralise segala negativity supaya menjadi positif ion kononnya. But rasanya as usual, memang positif stuff kena ada negatif stuff supaya life balance kan?

So hari ni, dengan positifnya aku, ada juga yang negatif terjah-terjah yang memang buat hati yang cuba menjalankan hidup dengan positif ni menjadi ter negatif. 😀

Aku seriau. Seriau sesangat. Tapi Allah lebih mengetahui betapa aku doakan lah supaya terbuka matanya itu supaya tak terlalu mengikut kata-kata hati kecik.😑

Apa pun. At the other side of apa yang berlaku. Aku macam nak take advantage pada benda yang berlaku ni supaya aku boleh pindah. Kan aku memang nak pindah dari tempat aku sekarang. So hati setan aku ni agak licik. Macam nak guna masalah yang ada ni sebagai alasan ke pihak atasan supaya lulus perpindahan aku yang tak pernah nak lulus-lulus tu. Heh. 😏

Apa pun. Jangan lupa join Giveaway aku tau 😘
Jangan risau lah, aku tak tipu punya bah. Ini bukan first time aku buat GiveawayπŸ˜ͺπŸ˜ͺ


Comments

  1. Semoga dipermudahkan segala urusan. Keep positive and smile always πŸ˜€

    ReplyDelete
  2. kalau rasa down,cuba rapatkan diri dgn orang yg selalu positif/ikut majlis ilmu ka,insyaaAllah tenang kita dapat.. kadang2 kita kena pujuk hati sendiri juga,daripada tunggu orang lain pujukkan hati kita sebab bukan semua org ada dgn kita dan faham masalah kita.

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih