image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Giveaway Sudah Mula Bahhhh !




Nah...Akhirnya aku buat juga GA kan. Huhuhu
Sengaja aku buat awal tahun ni sebab kalau buat waktu cuti aku rasa macam potong line geng blogger lain yang ada buat GA & segmen huhuhu.
So straight to the point,

Syarat-syarat untuk join Giveaway ni ialah :

1. Korang perlu follow blog ini 😘

2. Korang perlu letak tajuk entri GA ini iaitu - The January 2017 Giveaway by Mek Zumbie.

3. Korang perlu letakkan banner GA itu, dan  backlink kan kepada entri ini.👌

4. Di dalam entri untuk GA ini, korang perlu taip entri yang menyatakan dengan menarik tentang apa satu benda wajib yang korang nak buat, akan buat atau terfikir nak buat pada tahun 2017😉.

5. Selesai semuanya, dah post entri. Korang boleh komen dekat entri ini, dan sertakan sekali address entri korang itu yer 😌.

6. Pemilihan pemenang adalah berdasarkan entri yang menarik pada pandangan aku 😎. Jumlah pemenang dan hadiah akan di-update kemudian😘.


P/S Giveaway  akan berakhir pada hujung bulan Januari tauuu😘

Share this:

CONVERSATION

35 comments:

  1. saya join yer

    http://thezafirahnazri.blogspot.com/2017/01/the-january-2017-giveaway-by-mek-zumbie.html

    ReplyDelete
  2. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/01/the-january-2017-giveaway-by-mek-zumbie.html

    ReplyDelete
  3. ana join ya
    http://adna2029.blogspot.my/2017/01/the-january-2017-giveaway-by-mek-zumbie.html

    ReplyDelete
  4. JOIN

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/01/the-january-2017-giveaway-by-mek-zumbie.html

    ReplyDelete
  5. tiqaa join :)

    http://blognaqitaa.blogspot.my/2017/01/the-january-2017-giveaway-by-mek-zumbie.html

    ReplyDelete
  6. http://the-fadedd.blogspot.my/2017/01/the-january-2017-giveaway-by-mek-zumbie.html

    ReplyDelete
  7. Join... ^^
    http://www.huhahuhajerr.com/2017/01/the-january-2017-giveaway-by-mek-zumbie.html

    ReplyDelete
  8. Saya joinnnn...
    http://missobsesi.blogspot.com/2017/01/the-january-2017-giveaway-by-mek-zumbie.html

    ReplyDelete
  9. Saya join :)

    http://presntisgift.blogspot.my/2017/01/the-january-2017-giveaway-by-mek-zumbie.html

    ReplyDelete
  10. http://sweetsourleyra.blogspot.my/2017/01/the-january-2017-giveaway-by-mek-zumbie.html

    ReplyDelete
  11. Join jugak

    bajetciputselerabesar.blogspot.my/2017/01/the-january-2017-giveaway-by-mek-zumbie.html?m=1

    ReplyDelete
  12. lapor diri...

    https://unnianje.blogspot.my/2017/01/the-january-2017-giveaway-by-mek-zumbie.html

    ReplyDelete
  13. join :D
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2017/01/the-january-2017-giveaway-by-mek-zumbie.html

    ReplyDelete
  14. Sya join :D
    http://littlesnorlax.blogspot.my/2017/01/the-january-2017-giveaway-by-mek-zumbie.html

    ReplyDelete
  15. Sab join ^_^

    http://bluechoralpearl.blogspot.my/2017/01/the-january-2017-giveaway-by-mek-zumbie.html

    ReplyDelete
  16. Saya join :)
    http://thezofiroh.blogspot.my/2017/01/the-january-2017-giveaway-by-mek-zumbie.html

    ReplyDelete
  17. http://www.nooratikahramli.com/2017/01/the-january-2017-giveaway-by-mek-zumbie.html

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum,saya join ya
    http://cikdylah.blogspot.my/2017/01/the-january-2017-giveaway-by-mek-zumbie.html

    ReplyDelete
  19. I do join this aweosme Segment :D

    http://hootiecyum.blogspot.my/2017/01/the-january-2017-giveaway-by-mek-zumbie.html

    ReplyDelete
  20. http://mawarberduri-piqa.blogspot.my/2017/01/the-january-2017-giveaway-by-mek-zumbie.html

    piqa join, wish me luck !!

    ReplyDelete
  21. Saya join !
    http://fatinun.blogspot.my/2017/01/the-january-2017-giveaway-by-mek-zumbie.html

    ReplyDelete
  22. Saya join...

    http://jombercontest.blogspot.my/2017/01/the-january-2017-giveaway-by-mek-zumbie.html

    ReplyDelete
  23. husna joined =)

    http://akusukaketawa.blogspot.my/2017/01/the-january-2017-giveaway-by-mek-zumbie.html

    ReplyDelete
  24. http://hayatirosdi.blogspot.com/2017/01/the-january-2017-giveaway-by-mek-zumbie.html

    ReplyDelete
  25. saya join
    http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/01/the-january-2017-giveaway-by-mek-zumbi.html

    ReplyDelete
  26. http://sayasukala.blogspot.my/2017/01/the-january-2017-giveaway-by-mek-zumbie.html

    ReplyDelete
  27. join :)

    http://norfazpremix.blogspot.my/2017/01/the-january-2017-giveaway-by-mek-zumbie.html

    ReplyDelete
  28. hai, wawa join ye :)

    http://wawaabdulhadi.blogspot.my/2017/01/the-january-2017-giveaway-by-mek-zumbie.html

    ReplyDelete
  29. Ajim join sini!

    https://ajemy.blogspot.my/2017/01/the-january-2017-giveaway-by-mek-zumbie.html

    ReplyDelete
  30. salam saya join!

    http://masturanasarudin.blogspot.com/2017/01/january-2017-giveaway-by-mek-zumbie-31.html

    ReplyDelete
  31. join! http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/01/the-january-2017-giveaway-by-mek-zumbie.html

    ReplyDelete
  32. Done, smoga berjaya semua.. Amin !

    http://nonasani.blogspot.my/2017/01/the-january-2017-giveaway-by-mek-zumbie.html

    ReplyDelete
  33. SA Joined
    http://www.suriaamanda.com/2017/01/the-january-2017-giveaway-by-mek-zumbie.html

    ReplyDelete
  34. haritu saya dah bg link kat giveaway kat sini =)

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih