November 06, 2017

Sebab Part Time Jadi Student.

Well, bagi yang tercari-cari aku *kalau xde xpe lah😒 , sebenarnya masa aku agak pack semenjak aku sambung belajar secara part time.  K...
September 17, 2017

Itu lah Sugar Glider.

So hari ni aku teman mak aku gi pasar. Kalau kat Sabah kitaorang ada satu istilah which known as tamu. Aku suka pegi sebab entah lah. S...
September 08, 2017

Tips Cari Jodoh???

Aku ni bukan lah gatal sangat nak kawin atau nikah ke aper. Tapi rasanya aku berada dalam fasa bersedia kot untuk mencari kawan. Tapi ra...
September 08, 2017

Diantara Kerja, Belajar & Blog

Hah lawa tak tempat kerja aku hahahhaa Yes. This is tempat kerja aku. Which is my school lah kan. Hehehe Dengan masa yang semakin m...
August 12, 2017

Semua dah settle

Selesai lah sudah giveaway bulan 7. Dan Officially selesai lah sudah pengeposan hadiah pemenang semuanya. Kecuali tinggal sorang ...
August 06, 2017

Siap Sedia Untuk Bertolak ESOK!

Senarai pemenang GA yang aku buat dah keluar.  Alhamdulilah dalam 7 orang pemenang 6 sudah menghantar info yang sepatutnya. Maka ti...
July 27, 2017

Officially End

Hai korang 😘 Giveaway aku ni kini pada 27 Julai 2017 jam 9.35 officially di tutup. Hehehe Pemenang akan disenaraikan pada hari...
July 14, 2017

Minat Menjahit

Aku ni sebenarnya kan boleh lah dikatakan minat menjahit. Huhuhuhu. Tapi aku ni jenis yang tak reti nak potong kain, nak ukur sukat bagai...
July 13, 2017

Beli 3 Free 1 Suprise!

So ader tak sesape yang suka membeli barang kecantikan dekat HERMO   πŸ˜‹. Sekarang ni kalau korang tengok dekat banner atas tu, dia ad...
July 10, 2017

Super "HERMO"

Hai guys. So aku nak cakap pasal HERMO. Sebelum tu aku nak cerita yang aku ni mempunyai kulit jenis sensitive. Even bodyshop yan...
July 04, 2017

Template Blogger

Nak buat blog lain daripada yang lain ni sebenarnya memerlukan kesabaran tau. Macam nak kira matematik buat template blog ni. Kenapa ak...
July 03, 2017

JANGAN PELIK

Aku ni sebenarnya tengah nak test try cuba template blog baru. So kalau korang masuk korang tengok banyak benda-benda pelik, sila janga...
Powered by Blogger.