Skip to main content

WAJIB BACA!

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

๐Ÿ™…END๐Ÿ™…
Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited kalau buat GA ni. Hehe Tapi takpe. Aku tak nak ulas panjang-panjang, so korang baca aje apa yang patut. Hehehe
Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway 1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa๐Ÿ˜
2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.๐Ÿ˜ฌ

3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat.๐Ÿ˜…

4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe๐Ÿ˜œ
5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang…

Produk Baru Lagi Yang Aku Berani Cuba

Muka aku ni actually jenis yang sensitif. 

Cepat sangat dia nak merah, nak gatal kalau ada yang tak sesuai. 

Muka tak payah cakap. Kalau jemur lebih sikit aje, confirm lah klepas tu besok dia akan datang sahabat baru bernama jerawat. Kadang kala bawa kawan atau family sekali. Itu lah kumpulan The Jerawats๐Ÿ’ฅ

Kawan aku ada suggest benda ni.


Dia kata kulit aku yang senang nak naik jerawat sesuai pakai ni. Kalau jenis berminyak pun sesuai.

So aku nak pakai benda ni dah seminggu, baru aku perasan, kumpulan jerawat belum datang melawat lagi walaupun dah 3 hari aku tidur tak on time. ๐Ÿ˜ฌ

Memang betul la banyak produk yang best di luar sana. But just in case, ada diantara korang la kan yang sama spesis dengan kulit aku yang cerewet bin memilih, maka boleh lah korang try produk ni.๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Yang penting walau apa pun, jangan sesekali beli produk yang terlalu murah & efek dia sepantas melepaskan kentut.๐Ÿ’จ

Yelah, takut ada mercury kan. Aku dah pernah kene. Serius terus hodoh beb. ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ

But still aku bersyukur juga lah sebab sekarang ni dah ok. Takde lah seteruk macam mula-mula aku kena dulu.๐Ÿ˜“

Comments