Skip to main content

WAJIB BACA!

PEMENANG 2K19 AUGUST GA!

Pemenang dipilih berdasarkan random generator k. Korang boleh tengok number korang ikut list yang sis dah buat dekatSINI. Hehehe
So para pemenang sila lah berusaha untuk bagi details secepat mungkin k. Sis bagi masa sampai hujung bulan September, kalau takda kita open vote bagi. Huhuhu Sedih.
So kalau nak tengok korang menang hadiah apa pun boleh la rujuk SINI. Kalau menang PRIZE 5, hah tengok list PRIZE 5 tu aper, so itu lah hadiah korang. Hehehe.
Para pemenang boleh lah hantar maklumat seperti  NAMA: NO TEL: ALAMAT: 
ke email sis di sumandakkonsun@gmail.com ok😁
So tanpa membuang masa lagi, berikut ialah senarai pemenang ahhaha
PRIZE 1  8. Blog Tarmizi

PRIZE 2 7. Cuya(claimed)

PRIZE 3 1. KasihkuAmani(claimed)
PRIZE 4 5. AbamKie(claimed)

PRIZE 5 10. Mialiana

PRIZE 6 18. Miss Syahbanu(claimed)

PRIZE 7

Produk Baru Lagi Yang Aku Berani Cuba

Muka aku ni actually jenis yang sensitif. 

Cepat sangat dia nak merah, nak gatal kalau ada yang tak sesuai. 

Muka tak payah cakap. Kalau jemur lebih sikit aje, confirm lah klepas tu besok dia akan datang sahabat baru bernama jerawat. Kadang kala bawa kawan atau family sekali. Itu lah kumpulan The JerawatsπŸ’₯

Kawan aku ada suggest benda ni.


Dia kata kulit aku yang senang nak naik jerawat sesuai pakai ni. Kalau jenis berminyak pun sesuai.

So aku nak pakai benda ni dah seminggu, baru aku perasan, kumpulan jerawat belum datang melawat lagi walaupun dah 3 hari aku tidur tak on time. 😬

Memang betul la banyak produk yang best di luar sana. But just in case, ada diantara korang la kan yang sama spesis dengan kulit aku yang cerewet bin memilih, maka boleh lah korang try produk ni.😘😘

Yang penting walau apa pun, jangan sesekali beli produk yang terlalu murah & efek dia sepantas melepaskan kentut.πŸ’¨

Yelah, takut ada mercury kan. Aku dah pernah kene. Serius terus hodoh beb. 😩😩😩

But still aku bersyukur juga lah sebab sekarang ni dah ok. Takde lah seteruk macam mula-mula aku kena dulu.πŸ˜“

Comments