image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Produk Baru Lagi Yang Aku Berani Cuba

Muka aku ni actually jenis yang sensitif. 

Cepat sangat dia nak merah, nak gatal kalau ada yang tak sesuai. 

Muka tak payah cakap. Kalau jemur lebih sikit aje, confirm lah klepas tu besok dia akan datang sahabat baru bernama jerawat. Kadang kala bawa kawan atau family sekali. Itu lah kumpulan The Jerawats๐Ÿ’ฅ

Kawan aku ada suggest benda ni.


Dia kata kulit aku yang senang nak naik jerawat sesuai pakai ni. Kalau jenis berminyak pun sesuai.

So aku nak pakai benda ni dah seminggu, baru aku perasan, kumpulan jerawat belum datang melawat lagi walaupun dah 3 hari aku tidur tak on time. ๐Ÿ˜ฌ

Memang betul la banyak produk yang best di luar sana. But just in case, ada diantara korang la kan yang sama spesis dengan kulit aku yang cerewet bin memilih, maka boleh lah korang try produk ni.๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Yang penting walau apa pun, jangan sesekali beli produk yang terlalu murah & efek dia sepantas melepaskan kentut.๐Ÿ’จ

Yelah, takut ada mercury kan. Aku dah pernah kene. Serius terus hodoh beb. ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ

But still aku bersyukur juga lah sebab sekarang ni dah ok. Takde lah seteruk macam mula-mula aku kena dulu.๐Ÿ˜“

Share this:

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih