image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Poreberalone

Bulan ni je dah 2 majlis kawin yang aku urus. 

Dua-dua kawan aku. Satu kawan yang memang macam adik beradik, satu kawan yang best friend. Ehehee ada beza tauu😅


Syukur alhamdullilah kawan merangkap adik aku ni sudah selamat nikahnya minggu lepas. 😘😘😘
Ini lah member yang sama-sama melalui kehidupan dekat tempat belajar dulu, sama-sama bertudung ke masjid, sama-sama berjubah ke majlis rasmi tempat study and sama-sama juga bertudung outing sesuka hati, even tho kitaorang actually non-muslim😉.

Syukur juga la mudah perjalanan kawan aku ni untuk convert and dapat suami yang Islam. Untuk gambar dia ni aku harap korang takde la sifat judge melampau sebab aku rasa antara sebab kenapa dia tak pakai baju nikah yang tutup full set sebab dia tak nak family non muslim dia terasa kot...

Some thing tentang non muslim ni yang muslim kena paham juga. Sama juga yang non-muslim kena paham things about Islam.😘

Untuk aku? Maybe perjalanan aku jauh lagi untuk memeluk Islam. Ayat mudah, dugaan aku masih panjang. Mulut senang nak cakap convert aje, but actually ada banyak benda, banyak hati dan perasaan selain diri aku yang aku kena jaga.

Since niat aku bukan nak kawin dulu, so nampaknya aku dah jadi pereberalone sekarang sebab adik aku ni macam laki dia pun susah nak bagi kebenaran keluar dengan aku😑. So sendiri-sendiri la aku ni 😢.

Share this:

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih