Skip to main content

WAJIB BACA!

PEMENANG 2K19 AUGUST GA!

Pemenang dipilih berdasarkan random generator k. Korang boleh tengok number korang ikut list yang sis dah buat dekatSINI. Hehehe
So para pemenang sila lah berusaha untuk bagi details secepat mungkin k. Sis bagi masa sampai hujung bulan September, kalau takda kita open vote bagi. Huhuhu Sedih.
So kalau nak tengok korang menang hadiah apa pun boleh la rujuk SINI. Kalau menang PRIZE 5, hah tengok list PRIZE 5 tu aper, so itu lah hadiah korang. Hehehe.
Para pemenang boleh lah hantar maklumat seperti  NAMA: NO TEL: ALAMAT: 
ke email sis di sumandakkonsun@gmail.com ok😁
So tanpa membuang masa lagi, berikut ialah senarai pemenang ahhaha
PRIZE 1  8. Blog Tarmizi

PRIZE 2 7. Cuya(claimed)

PRIZE 3 1. KasihkuAmani(claimed)
PRIZE 4 5. AbamKie(claimed)

PRIZE 5 10. Mialiana

PRIZE 6 18. Miss Syahbanu(claimed)

PRIZE 7

Poreberalone

Bulan ni je dah 2 majlis kawin yang aku urus. 

Dua-dua kawan aku. Satu kawan yang memang macam adik beradik, satu kawan yang best friend. Ehehee ada beza tauuπŸ˜…


Syukur alhamdullilah kawan merangkap adik aku ni sudah selamat nikahnya minggu lepas. 😘😘😘
Ini lah member yang sama-sama melalui kehidupan dekat tempat belajar dulu, sama-sama bertudung ke masjid, sama-sama berjubah ke majlis rasmi tempat study and sama-sama juga bertudung outing sesuka hati, even tho kitaorang actually non-muslimπŸ˜‰.

Syukur juga la mudah perjalanan kawan aku ni untuk convert and dapat suami yang Islam. Untuk gambar dia ni aku harap korang takde la sifat judge melampau sebab aku rasa antara sebab kenapa dia tak pakai baju nikah yang tutup full set sebab dia tak nak family non muslim dia terasa kot...

Some thing tentang non muslim ni yang muslim kena paham juga. Sama juga yang non-muslim kena paham things about Islam.😘

Untuk aku? Maybe perjalanan aku jauh lagi untuk memeluk Islam. Ayat mudah, dugaan aku masih panjang. Mulut senang nak cakap convert aje, but actually ada banyak benda, banyak hati dan perasaan selain diri aku yang aku kena jaga.

Since niat aku bukan nak kawin dulu, so nampaknya aku dah jadi pereberalone sekarang sebab adik aku ni macam laki dia pun susah nak bagi kebenaran keluar dengan akuπŸ˜‘. So sendiri-sendiri la aku ni 😒.

Comments