image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Hobi yang terbiar

Lama pula rasanya aku tak snap-snap gambar. Apa maksud aku snap-snap gambar ni?

Bagi yang ada follow insta aku mesti tau kan yang aku ni actually jenis yang suka pada seni gambar. Bagi aku berseni lah, tak tau pula yang lain.😅

Mostly gambar aku snap memang pakai henpon. 
Sebab kalau nak buat review produk lebih senang dan cepat untuk share and edit. 
DSLR aku?


Aku suka snap yang macam natural view gitu. Tapi...dengan keadaan santai. 


Sejak dah keje ni memang 'santai' itu takde wujudlah. No such thing as santai. Takde masa aku nak santai untuk snap gambar sesuka hati, apatah lagi nak lepak😩.

Lagi-lagi lepas tendon rupture aku which korang yang tak tau boleh baca kat

Setiap pergerakkan aku macam limited. Bukan tak boleh nak berjalan pon😪... Boleh aje, but dia macam ada limit. Kiranya aku ni separa OKU la kut😢, but aku tak nak lah pula cakap aku OKU. Ishhh😤

Tapi tengok la next year. Aku macam plan nak solo travel. Iyelah, kalau dulu ada satu member aku kawan travel, dari study memang kitaorang kaki travel even dalam Malaysia aje ahahaha. Tapi since kalau travel kene ada dengan husband dia, macam awkward pula deh 😥.
Lagipun dia kena layan family mentua dia, so I guess solo travel la kan?

Atau ada blogger yang nak bawa aku sekali neh? Huhuhuuuuu




Share this:

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih