image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Bila Ayah Dituduh Dayus Oleh Orang Yang Tanya Pasal Video Kongket


Serius cerita ni panjang sangat. Nak ulas pun tak tahu apa. But aku tak tau mana salah aku. And kalau you guys boleh bagitau which part aku salah please tell me, sebab bila aku tanya dia tak jawab pun which part.😑




P/s Sebarang retweet, repost atau share perlulah melalui pemilik which is aku oke? Tak nak nanti ada kes salah guna. Naya aku.



Share this:

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih