Skip to main content

WAJIB BACA!

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!

*TAMAT*
Hello uolss
Untuk GA kali hadiah dia agak gempak sikit. So selain daripada yang aku post tu, ada additional hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

More info on the winners dan hadiah-hadiah tu korang boleh lah rajin-rajin scroll for updates on my blog ni yer. Hehehe

Anyway, untuk GA kali ni. Aku ada special task khas untuk korang. Task dia ni bagi aku still consider senang lah. And then kalau korang willing to do then you guys ada chance to win this thing.

So apalah syarat-syarat GA kali ni?

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog aku ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti…

Bila Terlalu Bersangka Baik aka Meletakkan Harapan XD

Aku ni selalu cuba nak bersangka baik. Actually bila fikir baik aku ni sebenarnya suka meletakkan harapan. Harapan itu mesti lah yang baik-baik kan? huhuhu

So cerita yang latest pasal aku pasang harapan ni bila aku nampak satu benda ni dekat Insta Stacy.



Aku tengok dia punya video masa pakai pun syiok juga. Terus nampak betul-betul flawless. Hehehehe.
So dekat muka surat ini juga aku ada komen sebenarnya. 



Hahaha aku letak harapan kut kut dia nak bagi free bagi aku test cuba pakai. Sekali kena pm rupa-rupanya dia pm harga XD Hahahaha...

Ok la fine...memandangkan memang aku nampak and then aku tertarik terus. Jarang wey aku nak tertarik benda-benda kecantikan macam ni. Serius aku cakap sangat rare aku nak order apatah lagi beli barang mekap ni kecuali perlu sesangat. Ahahaha...

So, malam ni buat payment nanti dah sampai aku buat review. Manatau aku pakai best. Sebab aku ni kan cerewet sesangat. Huhuhuuuuuu

Comments

  1. Wah nanti bt la testimoni best ke tak. hahaha

    ReplyDelete
  2. kite pun ada nampak kat insta dia! tengok pon tergoda tau! berapa rm akak beli ni?

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih