Skip to main content

WAJIB BACA!

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

๐Ÿ™…END๐Ÿ™…
Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited kalau buat GA ni. Hehe Tapi takpe. Aku tak nak ulas panjang-panjang, so korang baca aje apa yang patut. Hehehe
Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway 1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa๐Ÿ˜
2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.๐Ÿ˜ฌ

3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat.๐Ÿ˜…

4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe๐Ÿ˜œ
5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang…

Bila Terlalu Bersangka Baik aka Meletakkan Harapan XD

Aku ni selalu cuba nak bersangka baik. Actually bila fikir baik aku ni sebenarnya suka meletakkan harapan. Harapan itu mesti lah yang baik-baik kan? huhuhu

So cerita yang latest pasal aku pasang harapan ni bila aku nampak satu benda ni dekat Insta Stacy.



Aku tengok dia punya video masa pakai pun syiok juga. Terus nampak betul-betul flawless. Hehehehe.
So dekat muka surat ini juga aku ada komen sebenarnya. 



Hahaha aku letak harapan kut kut dia nak bagi free bagi aku test cuba pakai. Sekali kena pm rupa-rupanya dia pm harga XD Hahahaha...

Ok la fine...memandangkan memang aku nampak and then aku tertarik terus. Jarang wey aku nak tertarik benda-benda kecantikan macam ni. Serius aku cakap sangat rare aku nak order apatah lagi beli barang mekap ni kecuali perlu sesangat. Ahahaha...

So, malam ni buat payment nanti dah sampai aku buat review. Manatau aku pakai best. Sebab aku ni kan cerewet sesangat. Huhuhuuuuuu

Comments

  1. Wah nanti bt la testimoni best ke tak. hahaha

    ReplyDelete
  2. kite pun ada nampak kat insta dia! tengok pon tergoda tau! berapa rm akak beli ni?

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih