image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Bila Terlalu Bersangka Baik aka Meletakkan Harapan XD

Aku ni selalu cuba nak bersangka baik. Actually bila fikir baik aku ni sebenarnya suka meletakkan harapan. Harapan itu mesti lah yang baik-baik kan? huhuhu

So cerita yang latest pasal aku pasang harapan ni bila aku nampak satu benda ni dekat Insta Stacy.




Aku tengok dia punya video masa pakai pun syiok juga. Terus nampak betul-betul flawless. Hehehehe.
So dekat muka surat ini juga aku ada komen sebenarnya. 



Hahaha aku letak harapan kut kut dia nak bagi free bagi aku test cuba pakai. Sekali kena pm rupa-rupanya dia pm harga XD Hahahaha...

Ok la fine...memandangkan memang aku nampak and then aku tertarik terus. Jarang wey aku nak tertarik benda-benda kecantikan macam ni. Serius aku cakap sangat rare aku nak order apatah lagi beli barang mekap ni kecuali perlu sesangat. Ahahaha...

So, malam ni buat payment nanti dah sampai aku buat review. Manatau aku pakai best. Sebab aku ni kan cerewet sesangat. Huhuhuuuuuu

Share this:

CONVERSATION

4 comments:

  1. Wah nanti bt la testimoni best ke tak. hahaha

    ReplyDelete
  2. kite pun ada nampak kat insta dia! tengok pon tergoda tau! berapa rm akak beli ni?

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih