image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Kaki Sakit

Kan aku dah mula kerja.
Walaupun sebenarnya aku ni belum pulih lagi sepenuhnya. Minggu ni masuk minggu ke9 selepas dari aku punya urat putus tu. Kalau aku google maklumat apa semua, orang ambik masa 3 bulan baru boleh berjalan ke hulu ke hilir. Tapi aku ni baru masuk 2 bulan terus besok dia dah ke hulu ke hilir.

Bukan aku nak tunjuk kuat. Aku ni sebenarnya betul-betul kejar kerja aku. Tapi serius aku rasa penat. Huhhhhh~~~~~



Aku bukan nak minta kesian. Tapi aku rasa aku boleh kut minta excuse untuk subjek yang tak berapa nak dikejar dalam peperiksaan tu. Even PJ pun aku kena ajar. Demmit...Terus tertempang-tempang lah aku nak ajar pendidikan jasmani. 

Aku : Aku korang lompat tau lompat.
Murid : (tengok aku muka nak tau lompat macam mana)~~~
Aku : Korang lompat je.

Gila aku nak lompat. Jalan pun aku masih terkapai-kapai. Heh.~~~~

Share this:

CONVERSATION

1 comments:

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih