Search This Blog

Saturday, October 22, 2016

Jadi Cikgu Tapi Nak Part Time ?

Serius aku rasa gaji aku tak cukup. 
Bila nak bajet-bajet save duit kesian pulak kat budak-budak ni....
Kalau aku bajet-bajet save duit mesti tak dapat nak support budak T.T



Korang ada cadangan tak part time untuk tambah hasil $$$. Hmmm....

4 comments:

  1. Gunakan kemahiran apa yg ada yg dirasakan boleh jadi modal utk buat duit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hm....kena buat list kemahiran? Huhuhuu

      Delete
  2. Hahaha online bisnes boleh kut. Jual kek tu tak pass lerrrr hahaha

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih