image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Digi - Sementara Masih Ada


[KLIK BANNER]

So kat tempat aku serius laju giler Digi ni. Kalau tengok movie online jalan non stop.

Dulu aku guna jenama lain, but somehow macam lama-lama jenama ni dah tak sayang aku T.T. Dia punya line broadband makin lama makin aku rasa nak give up. Lepas tu mahal bagi aku. Walaupun ramai yang cakap dia ok.

So sampai aku sendiri pegi tukar broadband Digi dan rasa sendiri kelajuan dia. Terus aku upgrade lagi pegi 60GB, cuma dia bagi 30GB off peak, 30GB anytime gitu.

Lepas tu aku tukar number aku pegi DIGI Postpaid dan sekarang aku tukar lagi plan Digi ambik yang 20GB tu hah. Harga ia untuk 20GB Rm80. Harga dia actually sama dengan harga plan asal aku tapi 10GB aje. Itupun 7GB hari biasa 3GB weekends.

Tapi untuk yang 20GB ni, 10GB hari biasa 10GB weekends, berbaloi juga. Boleh tethering kalau nak tengok movie online. Huhuhu... Kalau broadband dia buat macam tu pun berbaloi kot.

Aku dah tukar, tukar online pakai MyDigi sendiri. Huhuhu....

Share this:

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih