image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

American Horror Story


Well aku kan ada cerita pasal drama Grimm tu, korang boleh tengok dan baca di >>>>SINI<<<<
Grimm ni aku nak explain sikit, takut ada orang salah sangka. Dia bukan cerita yang terlalu angker atau horror atau menakutkan, dia cuma cerita dua alam gitu. Dan menarik jalan ceritanya ehehehe


Kali ni aku nak share American Horror Story. Pun dari Iflix juga. 

Cerita ni pun best, dia cerita pasal hantu dan benda atau manusia pelik. Dia ni pun misteri juga. 

Semua pelakon dia sama, tapi ada cerita yang berbeza, tapi yang pasti, bagi aku cerita dia best, memang habis juga aku tengok 4 season dia dalam ni. 

Huhuhuuu

Share this:

CONVERSATION

1 comments:

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih