image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Ah Sudah....

Haih dah masuk bulan 10 kan.

Hari ni dah hari ketiga bulan Oktober, maksudnya minggu depan genap 2 bulan la kaki aku bersimen.

Minggu ni syukur lah dah boleh pijak-pijak sikit tanpa tongkat. Takde juga aku paksa sebab takut nanti kalau urat tu putus balik, takkan aku nak operate lagi. Cukup lah kali pertama aku operate dan semoga itu lah yang terakhir kalinya.

Luka operate pun ada sedikit lagi yang belum pulih. Nak masuk dua bulan masih tak pulih-pulih. Bukan sebab kencing manis ke, buatan orang ke...Tapi sebab masa buka jahitan tu ada dua bahagian yang terbuka, so mungkin memerlukan masa untuk mengisi ruang kosong itu dan menjadi isi, kemudia barulah menjadi kulit.

Aku ni...Excited nak pegi kerja. Excited nak berjalan semula tanpa tongkat. 

So memang aku berlatih juga sikit berjalan tanpa tongkat. Takut memaksa nanti lain yang jadi.

So disebabkan banyak masa lapang aku, MC dan sebab jalan tak boleh banyak sangat, maka aku banyak update Instagram. 


Blog terbiar beberapa hari sebab sibuk kejar movie 4 Season dalam masa 3 hari. Movie apa aku kejar, GRIMM. Best juga cerita dia tu.

Ah...Minggu depan review maybe aku nak request tanya dulu, dah boleh pegi kerja ke belum. Macam dah tak best asyik dok dekat rumah.

Kalau terpaksa bertongkat kena pi sekolah pun rasanya ok kot. Hahahaa

Share this:

CONVERSATION

1 comments:

  1. Ah, sudahhhh! hahaa, semoga cepattt sembuhh, nak cepat sembuh, kena hati hati gak okayyy~

    meh, nak mntk pendapat lah....hadiah ape bagi, untuk pengantin?

    http://nonasani.blogspot.my/2016/10/selamat-pengantin-baru-wawawan-perak.html

    jemput komen yaaa

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih