October 22, 2016

Jadi Cikgu Tapi Nak Part Time ?

Serius aku rasa gaji aku tak cukup.  Bila nak bajet-bajet save duit kesian pulak kat budak-budak ni.... Kalau aku bajet-bajet save duit...
October 19, 2016

Kaki Sakit

Kan aku dah mula kerja. Walaupun sebenarnya aku ni belum pulih lagi sepenuhnya. Minggu ni masuk minggu ke9 selepas dari aku punya urat putu...
October 16, 2016

iPhone7

Akhirnya sampai juga iPhone 7 dekat Malaysia kan? Aku ni kalau ikut betul nak juga merasa iPhone7 ni, bagi rasa seminggu aje pun takpe, so...
October 10, 2016

Dah boleh berlari?

Heh bila dah nak dekat 2 bulan tak berjalan dengan normal. Dengan kerusi roda, dengan tongkat. Dengan mandinya yang macam tak mandi dan ke ...
October 05, 2016

American Horror Story

Well aku kan ada cerita pasal drama Grimm tu, korang boleh tengok dan baca di >>>> SINI <<<< Grimm ni aku nak ex...
October 04, 2016

Grimm

So ini ialah drama bertajuk Grimm. Cerita dia ni mistik sikit, kalau iman tak kuat mungkin akidah akan terpesong. Hahaha So aku ni, seb...
October 03, 2016

Ah Sudah....

Haih dah masuk bulan 10 kan. Hari ni dah hari ketiga bulan Oktober, maksudnya minggu depan genap 2 bulan la kaki aku bersimen. Ming...
Powered by Blogger.