Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2016

WAJIB BACA!

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!

*TAMAT*
Hello uolss
Untuk GA kali hadiah dia agak gempak sikit. So selain daripada yang aku post tu, ada additional hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

More info on the winners dan hadiah-hadiah tu korang boleh lah rajin-rajin scroll for updates on my blog ni yer. Hehehe

Anyway, untuk GA kali ni. Aku ada special task khas untuk korang. Task dia ni bagi aku still consider senang lah. And then kalau korang willing to do then you guys ada chance to win this thing.

So apalah syarat-syarat GA kali ni?

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog aku ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti…

Giveaway Shade Dough by Hanis Zalikha

Cara Buat Ringtone Untuk iPhone.

Jadi Cikgu Tapi Nak Part Time ?

Digi - Sementara Masih Ada

Kaki Sakit

iPhone7

Chapter 5 : Setelah 8 Minggu Kes Tendon Achilles Rupture

Rekomen BB Cream Or Foundation Yang Best Please?

Genap 2 Bulan Kemudian Aku Tempang.

Dah boleh berlari?

American Horror Story

Grimm

Ah Sudah....