image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

SEGMEN : Hang Komen Hang Bertuah


Okay gais. 
Memandangkan aku dah lama menghilang kan diri sebelum ni. 
Aku nak terjah blog korang korang semua sebab aku nak terjah lah. Hahahhaa
So aku nak singgah ke blog yang memang aktif kiranya, yang sentiasa up to date supaya aku ada bahan nak baca kat rumah ni sementara tunggu kaki aku baik.

Jadi segmen ni senang. 
Segmen ni korang cuma perlu letak banner yang aku buat tu kat atas dan link kan ke entri ini.

Selepas itu, komen dekat bahagian komen entri ini beserta dengan link entri korang. Automatiklah aku akan boleh pegi blog korang kan?

Jadi, 10 blog bertuah akan aku pilih untuk aku buat full review pasal blog korang. 

Apa itu full review? Satu muka surat entri tu aku akan cerita pasal blog korang aje. No sharing sharing kononnya ahahaha XD. 

So apa tunggu lagi? Segmen bermula sekarangggggggggg

Share this:

CONVERSATION

28 comments:

  1. Ain join! hehe
    http://theathra.blogspot.com/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  2. dila join!

    http://ohmyvitamin.blogspot.my/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  3. http://kanvasdakwat.blogspot.com/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  4. Saya Join. Followback saya k :D

    http://misspurple17.blogspot.my/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  5. Join yee.

    http://www.leaazleeya.com/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  6. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  7. http://elsaalicious.blogspot.my/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  8. http://www.aimisyahirah.com/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  9. http://masturanasarudin.blogspot.com/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  10. Saya join ye.

    http://missobsesi.blogspot.my/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  11. JOIN!

    http://hafzhanrauf.blogspot.com/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  12. Joined.

    http://miamorzafirah.blogspot.my/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  13. Ade join... :)

    http://musicstyle29.blogspot.com/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  14. Join :)

    http://realsviors.blogspot.my/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  15. saya nak join jugak . hihi

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  16. Joined :)

    http://akhalilah.blogspot.my/2016/09/klik-banner-untuk-join.html

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  19. join :)

    http://www.bondezaidalifah.com/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  20. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  21. Join...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  22. http://www.ayuinsyirah.my/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ayu join ye... nanti bila singgah blog ayu ..boleh la nnti join segmen ayu pulak ye...tq..

    ReplyDelete
  23. joinnnnn...

    http://www.mialiana.com/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  24. Saya join
    http://pemudattbc.blogspot.com/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    -naimttbc- (^__^)v

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih