Skip to main content

WAJIB BACA!

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

🙅END🙅
Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited kalau buat GA ni. Hehe Tapi takpe. Aku tak nak ulas panjang-panjang, so korang baca aje apa yang patut. Hehehe
Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway 1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa😏
2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.😬

3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat.😅

4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe😜
5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang…

SEGMEN : Hang Komen Hang Bertuah


Okay gais. 
Memandangkan aku dah lama menghilang kan diri sebelum ni. 
Aku nak terjah blog korang korang semua sebab aku nak terjah lah. Hahahhaa
So aku nak singgah ke blog yang memang aktif kiranya, yang sentiasa up to date supaya aku ada bahan nak baca kat rumah ni sementara tunggu kaki aku baik.

Jadi segmen ni senang. 
Segmen ni korang cuma perlu letak banner yang aku buat tu kat atas dan link kan ke entri ini.

Selepas itu, komen dekat bahagian komen entri ini beserta dengan link entri korang. Automatiklah aku akan boleh pegi blog korang kan?

Jadi, 10 blog bertuah akan aku pilih untuk aku buat full review pasal blog korang. 

Apa itu full review? Satu muka surat entri tu aku akan cerita pasal blog korang aje. No sharing sharing kononnya ahahaha XD. 

So apa tunggu lagi? Segmen bermula sekarangggggggggg

Comments

  1. Ain join! hehe
    http://theathra.blogspot.com/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  2. dila join!

    http://ohmyvitamin.blogspot.my/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  3. http://kanvasdakwat.blogspot.com/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  4. Saya Join. Followback saya k :D

    http://misspurple17.blogspot.my/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  5. Join yee.

    http://www.leaazleeya.com/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  6. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  7. http://elsaalicious.blogspot.my/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  8. http://www.aimisyahirah.com/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  9. http://masturanasarudin.blogspot.com/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  10. Saya join ye.

    http://missobsesi.blogspot.my/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  11. JOIN!

    http://hafzhanrauf.blogspot.com/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  12. Joined.

    http://miamorzafirah.blogspot.my/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  13. Ade join... :)

    http://musicstyle29.blogspot.com/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  14. Join :)

    http://realsviors.blogspot.my/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  15. saya nak join jugak . hihi

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  16. Joined :)

    http://akhalilah.blogspot.my/2016/09/klik-banner-untuk-join.html

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  19. join :)

    http://www.bondezaidalifah.com/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  20. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  21. Join...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  22. http://www.ayuinsyirah.my/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ayu join ye... nanti bila singgah blog ayu ..boleh la nnti join segmen ayu pulak ye...tq..

    ReplyDelete
  23. joinnnnn...

    http://www.mialiana.com/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  24. Saya join
    http://pemudattbc.blogspot.com/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    -naimttbc- (^__^)v

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih