Skip to main content

WAJIB BACA!

PEMENANG 2K19 AUGUST GA!

Pemenang dipilih berdasarkan random generator k. Korang boleh tengok number korang ikut list yang sis dah buat dekatSINI. Hehehe
So para pemenang sila lah berusaha untuk bagi details secepat mungkin k. Sis bagi masa sampai hujung bulan September, kalau takda kita open vote bagi. Huhuhu Sedih.
So kalau nak tengok korang menang hadiah apa pun boleh la rujuk SINI. Kalau menang PRIZE 5, hah tengok list PRIZE 5 tu aper, so itu lah hadiah korang. Hehehe.
Para pemenang boleh lah hantar maklumat seperti  NAMA: NO TEL: ALAMAT: 
ke email sis di sumandakkonsun@gmail.com ok😁
So tanpa membuang masa lagi, berikut ialah senarai pemenang ahhaha
PRIZE 1  8. Blog Tarmizi

PRIZE 2 7. Cuya(claimed)

PRIZE 3 1. KasihkuAmani(claimed)
PRIZE 4 5. AbamKie(claimed)

PRIZE 5 10. Mialiana

PRIZE 6 18. Miss Syahbanu(claimed)

PRIZE 7

SEGMEN : Hang Komen Hang Bertuah


Okay gais. 
Memandangkan aku dah lama menghilang kan diri sebelum ni. 
Aku nak terjah blog korang korang semua sebab aku nak terjah lah. Hahahhaa
So aku nak singgah ke blog yang memang aktif kiranya, yang sentiasa up to date supaya aku ada bahan nak baca kat rumah ni sementara tunggu kaki aku baik.

Jadi segmen ni senang. 
Segmen ni korang cuma perlu letak banner yang aku buat tu kat atas dan link kan ke entri ini.

Selepas itu, komen dekat bahagian komen entri ini beserta dengan link entri korang. Automatiklah aku akan boleh pegi blog korang kan?

Jadi, 10 blog bertuah akan aku pilih untuk aku buat full review pasal blog korang. 

Apa itu full review? Satu muka surat entri tu aku akan cerita pasal blog korang aje. No sharing sharing kononnya ahahaha XD. 

So apa tunggu lagi? Segmen bermula sekarangggggggggg

Comments

  1. Ain join! hehe
    http://theathra.blogspot.com/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  2. dila join!

    http://ohmyvitamin.blogspot.my/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  3. http://kanvasdakwat.blogspot.com/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  4. Saya Join. Followback saya k :D

    http://misspurple17.blogspot.my/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  5. Join yee.

    http://www.leaazleeya.com/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  6. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  7. http://elsaalicious.blogspot.my/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  8. http://www.aimisyahirah.com/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  9. http://masturanasarudin.blogspot.com/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  10. Saya join ye.

    http://missobsesi.blogspot.my/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  11. JOIN!

    http://hafzhanrauf.blogspot.com/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  12. Joined.

    http://miamorzafirah.blogspot.my/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  13. Ade join... :)

    http://musicstyle29.blogspot.com/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  14. Join :)

    http://realsviors.blogspot.my/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  15. saya nak join jugak . hihi

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  16. Joined :)

    http://akhalilah.blogspot.my/2016/09/klik-banner-untuk-join.html

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  19. join :)

    http://www.bondezaidalifah.com/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  20. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  21. Join...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  22. http://www.ayuinsyirah.my/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ayu join ye... nanti bila singgah blog ayu ..boleh la nnti join segmen ayu pulak ye...tq..

    ReplyDelete
  23. joinnnnn...

    http://www.mialiana.com/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete
  24. Saya join
    http://pemudattbc.blogspot.com/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    -naimttbc- (^__^)v

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih