Skip to main content

WAJIB BACA!

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

๐Ÿ™…END๐Ÿ™…
Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited kalau buat GA ni. Hehe Tapi takpe. Aku tak nak ulas panjang-panjang, so korang baca aje apa yang patut. Hehehe
Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway 1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa๐Ÿ˜
2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.๐Ÿ˜ฌ

3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat.๐Ÿ˜…

4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe๐Ÿ˜œ
5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang…

Review Pemenang Segmen - musicstyle29.blogspot.my


Music style header blog ni. Kalau bagi pendapat aku, aku akan letak header yang funky sikit. Heheheh Tapi dia kan ikut pemilik blog. I guess pemilik blog dia ni lebih banyak fokus pada kandungan blog dia, sebab kandungan blog dia kira mantap bagi aku.

Pemilik blog Music Style ni juga aktif update blog. Dan seperti header beliau, memang semua entrinya berkaitan dengan music. Rasanya pemilik blog ni memang mempunyai minat yang mendalam terhadap muzik.


Aku pun ada minat, tapi takde disiplin aje. Hehehehe 

Kalau tengok keseluruhan blog dia ni, sebenarnya ada potensi untuk jadi blog berjaya. Sebab aku tengok dia punya style blog menarik dari segi SEO. Marketing dia boleh jadi sangat menarik kalau tengok blog template dia.

Cuma mungkin sebab entri dia ni lebih banyak kepada muzik dan bukan isu sosial yang menjadi perhatian ramai jadi kurang followe. Atau mungkin, pemilik blog lebih banyak fokuskan kepada berkongsi muzik berbanding menarik follower?

Tapi secara kesimpulannya, aku rasa blog ni menarik sebab semua info dia tersusun dengan baik. Dia ibarat pack tapi dalam keadaan yang aku rasa selesa dan tidak menyakitkan mata. Senang nak tengok dan cari maklumat. 

Aku cadangkan korang untuk blogwalk di situ sebab manatau boleh dapat tips template atau muzik? Hehehehhe

Comments

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih