image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Review Pemenang Segmen - hafzhanrauf.blogspot.my


Untuk blog ni, yezzaaa I loikeee the header. Bagi aku, aku ke blog somebody aku suka tengok header dulu. Hehehe...Sebab aku jenis yang suka benda-benda bergambar sebenarnya.

Blog dia jenis yang penuh. Maksudnya dia gunakan semua ruang yang ada which makes it look luas. Kalau rumah korang akan cakap wahh..besar eh rumah hang ni. Heheheh...

Lepas tu pemilik blog ni tak pakai any pattern as background, just a simple white colour which is actually nampak kemas, kalau macam ni tulisan pun mudah nak baca kalau letak gambar apa-apa memang dia akan nampak menonjol dan lawa dan kemas.

Gadget pun dia tak pakai banyak. She only uses simple basic gadget ikut keperluan. Kadang-kadang pakai gadget dekat blog ikut keperluan lagi bagus daripada ikut hati dan sengaja letak banyak-banyak. Tapi semua tu bergantung kepada blogger lah juga, masing-masing ada style masing-masing dan sebab masing-masing kan? Hehhee

Jangan lupa blogwalk sini :)

Share this:

CONVERSATION

5 comments:

  1. mesti tuan blog pon jenis yg kemas dan tak suka serabut mata memandang..:)

    ReplyDelete
  2. Terima kasih Mek! Dah lama teringin nak ada blog review and now finally. Thank youuu ㅇㅅㅇ

    ReplyDelete
  3. sy pun suka tgk header tu..nice! part letk gadget ikut hati tu ad terasa sket haha

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih