Skip to main content

WAJIB BACA!

PEMENANG 2K19 AUGUST GA!

Pemenang dipilih berdasarkan random generator k. Korang boleh tengok number korang ikut list yang sis dah buat dekatSINI. Hehehe
So para pemenang sila lah berusaha untuk bagi details secepat mungkin k. Sis bagi masa sampai hujung bulan September, kalau takda kita open vote bagi. Huhuhu Sedih.
So kalau nak tengok korang menang hadiah apa pun boleh la rujuk SINI. Kalau menang PRIZE 5, hah tengok list PRIZE 5 tu aper, so itu lah hadiah korang. Hehehe.
Para pemenang boleh lah hantar maklumat seperti  NAMA: NO TEL: ALAMAT: 
ke email sis di sumandakkonsun@gmail.com ok😁
So tanpa membuang masa lagi, berikut ialah senarai pemenang ahhaha
PRIZE 1  8. Blog Tarmizi

PRIZE 2 7. Cuya(claimed)

PRIZE 3 1. KasihkuAmani(claimed)
PRIZE 4 5. AbamKie(claimed)

PRIZE 5 10. Mialiana

PRIZE 6 18. Miss Syahbanu(claimed)

PRIZE 7

Review Pemenang Segmen - masturanasarudin.blogspot.com


Hah yang ni aku rasa unik. Dia punya header ala-ala saintifik, mula-mula aku ingat saintis mana punya page. Hehehe But I guess blogger ni mesti dia study ambik subjek sains gittew huhuhu....

Blogger ni orangnya aku tengok berseni juga. Dia suka berpuisi. Orang yang suka berpuisi ni sebenarnya ialah orang yang sangat peka pada persekitarannya. Dia suka bermuhasabah dengan dirinya sendiri. Huhuhuu..

Kepada blogger yang suka komen dekat blog Mas ni, korang jangan terkejut kalau nama korang timbul dalam list top 5 outstanding blogger dia tu. Lepas ni mungkin aku nak komen hari-hari tengok nama aku naik ke tak ehehehe...

Korang pun cuba lah nanti. Manatau nama korang pun naik juga, boleh kita berlumba-lumba komen ehehehee

Comments

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih