image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Review Pemenang Segmen - masturanasarudin.blogspot.com


Hah yang ni aku rasa unik. Dia punya header ala-ala saintifik, mula-mula aku ingat saintis mana punya page. Hehehe But I guess blogger ni mesti dia study ambik subjek sains gittew huhuhu....

Blogger ni orangnya aku tengok berseni juga. Dia suka berpuisi. Orang yang suka berpuisi ni sebenarnya ialah orang yang sangat peka pada persekitarannya. Dia suka bermuhasabah dengan dirinya sendiri. Huhuhuu..

Kepada blogger yang suka komen dekat blog Mas ni, korang jangan terkejut kalau nama korang timbul dalam list top 5 outstanding blogger dia tu. Lepas ni mungkin aku nak komen hari-hari tengok nama aku naik ke tak ehehehe...

Korang pun cuba lah nanti. Manatau nama korang pun naik juga, boleh kita berlumba-lumba komen ehehehee

Share this:

CONVERSATION

2 comments:

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih