image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Review Pemenang Segmen - sayidahnapisah.com


Okey so header blog ni comel. Hehehee

Memula masuk memang banyak benda dalam satu page. Teknik aku nak tengok blog tu mudah atau tidak ialah aku scroll sekali jalan dulu. Untuk aku kenalpasti sama ada aku dapat detect sekali pandang atau tidak apa kandungan blog itu.

Blog ni dari atas mula-mula ok lagi. Lepas tu bila dah turun aras 2 dia start banyak kotak and kalau perasaan sebenarnya iklan. Terus aku rasa macam ofis koporat, in a good way hehehee

Apa yang menarik ialah cara susun letak pengenalan entri-entri beliau.


Aku suka tengok style macam ni, tapi kalau pendapat aku baik ada garisan sebagai divider. Itu pandangan aku la. hehehehe

Aku tengok pun blog ni ada teknik SEO yang agak menarik. Aku jeles blogger yang pandai buat tapak iklan untuk disewa tu, sebab aku sendiri tak reti nak buat. Hahahha

Overall, blog ni menarik untuk korang datang and kutip ilmu. 

Share this:

CONVERSATION

2 comments:

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih