Skip to main content

WAJIB BACA!

PEMENANG 2K19 AUGUST GA!

Pemenang dipilih berdasarkan random generator k. Korang boleh tengok number korang ikut list yang sis dah buat dekatSINI. Hehehe
So para pemenang sila lah berusaha untuk bagi details secepat mungkin k. Sis bagi masa sampai hujung bulan September, kalau takda kita open vote bagi. Huhuhu Sedih.
So kalau nak tengok korang menang hadiah apa pun boleh la rujuk SINI. Kalau menang PRIZE 5, hah tengok list PRIZE 5 tu aper, so itu lah hadiah korang. Hehehe.
Para pemenang boleh lah hantar maklumat seperti  NAMA: NO TEL: ALAMAT: 
ke email sis di sumandakkonsun@gmail.com ok😁
So tanpa membuang masa lagi, berikut ialah senarai pemenang ahhaha
PRIZE 1  8. Blog Tarmizi

PRIZE 2 7. Cuya(claimed)

PRIZE 3 1. KasihkuAmani

PRIZE 4 5. AbamKie


PRIZE 5 10. Mialiana

PRIZE 6 18. Miss Syahbanu(claimed)

PRIZE 7

Review Pemenang Segmen - leaazleeya.com


Blog Lea ni aku suka dia nampak macam colourful and berbeza-beza. Pendekatan dia menggunakan gambar yang besar dalam entri memang menarik. So orang tak payah nak terkenyit-kenyit mata nak tengok gambar yang dia post. Terus aku rasa nak tiru teknik dia ni, nak letak gambar besar kalau buat entri Huhuhuu.. Boleh tak?

Blog akak ni pun comel-comel aje semua. Even dia punya side gadget semua nampak tersusun dengan emoticon comel-comel.

Pemilik blog ni ada bloglist. Aku tengok dia punya bloglist ni berubah ikut bulan sebab dia letak bloglist for September, means kalau oktober dia akan ubah list bloglist dia tu :)

So I was going through her blog. 

Aku perasan button dekat atas tu maybe belum update. But aku yakin kalau ada peminat buku sini boleh terjah blog ni sebab pemilik blog ni suka baca buku atau a book lover. Hehehe....

Since pemilik blog ni aku tengok banyak gambar anak dia. So aku rasa para blogger ibu juga boleh terjah blog ni untuk dapatkan tips harian beliau. Sebab aku tengok dia ada buat review produk yang dia sendiri ada cuba. 

:)


Comments

  1. Huwaaaa.. terharunyee ada yg sudi review blog kite.. Thankzz so much.. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih