Search This Blog

Wednesday, September 21, 2016

Review Pemenang Segmen - ayuinsyirah.my


Blog ayu ikut standard blog yang biasa. Tapi sebenarnya walaupun biasa blog macam tu nampak kemas. Macam blog ayu aku suka tengok sebab even though dia macam format blog biasa tapi dia nampak kemas dan ada touch up ikut personaliti diri yang menjadikan blog itu sebagai blog dia. Heheheee

Sesuai dengan nama blog ayuinsyirah.com, tema blog dia ni berbunga-bunga, dan mungkin ada yang fikir dia ni ladies. Jangan tertipu dengan bunga-bunga si dia itu. Disebalik bunga-bunga itu sebenarnya pemilik blog ini ialah wanita yang tegas dan aku rasa mesti mempunyai pendirian tetap dan tahu apa yang dia mahukan dalam hidup especially dalam blog dia. Hehehe

Dah jadi macam pembaca pemilik blog pula. hahaha
Dalam mengetahui pemilik blog ni, korang boleh rujuk di satu bahagian yang Si ayu telah sediakan. Iaitu di bahagian kisah blog ayu. Hahaha...Nak tahu kat mana?


Hah..Cari bahagian ni, semua yang korang nak kenal ada di sini hehehe..


2 comments:

  1. wowwww.... terharuuu terduduk kejap... hehehe tq tau review blog ayu.. hehe.. segannn sangat... tapi insyaallah ayu akan selalu update blog ayu... tq tq tq...

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih