Instagram Contest #ShellKita

September 08, 2016
Untuk kaki selfie dan kaki jalan. 
Aku cadangkan korang join contest ni.


Ini tema yang Shell bagi. 
Apa yang korang perlu buat? 
Korang boleh klik link ni #ShellKita
Dia ada beberapa lokasi yang ada mural atau dikenali sebagai lukisan dinding.
Korang cuma perlu begambar dengan cara kreatif korang dan share dalam Instagram korang dengan #ShellKita
Manatau korang ada peluang nak menang RM500. 
Aku mampu share aje sebab bertongkat.


2 comments:

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih

Powered by Blogger.