Search This Blog

Thursday, September 8, 2016

Instagram Contest #ShellKita

Untuk kaki selfie dan kaki jalan. 
Aku cadangkan korang join contest ni.


Ini tema yang Shell bagi. 
Apa yang korang perlu buat? 
Korang boleh klik link ni #ShellKita
Dia ada beberapa lokasi yang ada mural atau dikenali sebagai lukisan dinding.
Korang cuma perlu begambar dengan cara kreatif korang dan share dalam Instagram korang dengan #ShellKita
Manatau korang ada peluang nak menang RM500. 
Aku mampu share aje sebab bertongkat.


2 comments:

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih